Bar - The Jack, update de iarna

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Mai tineti minte ca asta-vara, cand s-a deschis din nou Jack-ul, sub forma de gradina, ne intrebam ce se va intampla cu el iarna? Ei bine, acum e inchis.

Nu, nu Jack-ul, ci spatiul e inchis, adica are acum acoperis si seamana al naibii de tare cu atmosfera din Jack-ul original, de pe Calea Grivitei.

The Jack The Jack
The Jack The Jack

E mic (50 de locuri, zice site-ul, noi am zice mai putin), inghesuit si plin de fum, dar muzica e buna si bauturile ieftine.

Atat de ieftine incat, cumparand de la bar o bere si-un vin fiert, am ramas putin nedumeriti cand ni s-a spus ca amandoua costa 7 lei. Pentru satisfacerea curiozitatii voastre, berea era 4 lei, iar vinul 3 lei (pe care nu o sa vi-l recomandam, totusi).

Muzica e buna si neasteptat de variata, am ascultat chiar si Corul robilor in seara aceea. Decorul insista totusi sa fie rock, gasesti pe pereti afise si portrete ale lui Hendrix, Lennon, Jagger sau steaguri cu AC/DC, Def Leppard sau Black Sabbath, decupaje din reviste, un drapel romanesc - in general acea adunatura de imagini din pop si rock culture pe care le gaseai prin barurile de stuf din Vama Veche de acum 15-20 de ani.

The Jack The Jack

Atmosfera e placuta (daca rezisti la fum) si intima (mai ales pentru ca mesele sunt foarte apropiate), si toata lumea sporovaieste cu toata lumea. Media de varsta era foarte mica in seara in care am fost noi, crescuta doar de un client care insista sa se aseze la fiecare masa si sa discute cu toata lumea, chiar si atunci cand era poftit politicos sa isi vada de treaba. Noroc ca alcoolul este liant social si in cele din urma s-a lipit definitiv de o masa si a ramas acolo.

Am regasit si una dintre pisicile de anul trecut. Parea ca ii prieste atmosfera de bar - nu tusea deloc si arata chiar mai rotunjoara. Am fi jurat chiar ca am auzit-o fredonand un cantecel de la Cat Stevens.

The Jack The Jack

O ultima precizare, foarte importanta in lumina finalului articolului de asta-vara. Baia nu mai e in casa. Va vedem putin confuzi, dar daca veti citi ultimul paragraf de aici o sa va lamuriti. Ei bine, acum toaleta se afla "in incinta", si e neasteptat de curata.

Un P.S. despre evenimente si program - de pe site-ul TheJack.ro aflam ca fac si seri de karaoke (rock si metal) miercurea si joia de la 22:00, iar martea e zi de bridge. De asemenea, Jack-ul nu isi dezminte obiceiul si promite program non-stop.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera