Bar: The Jack's

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca iti place sa te plimbi printre stradutele dintre Romana si Universitate, sau nevoia te impinge sa-ti faci veacul prin zona, atunci ar trebui sa stii de The Jack's. A nu se confunda cu The Jack. Nu le departajam valoric - sunt pur si simplu doua locuri diferite.

De afara, The Jack's arata foarte fain: are geamuri mari, iar cand treci pe langa el nu ai cum sa nu remarci luminile rosii din dreptul barului, care te atrag inauntru cu promisiunea unul loc mic, intunecat, cald si cu blues in fundal.

jack's

In ciuda lucrurilor bune pe care le-am auzit deja despre local, noi se pare insa ca am nimerit intr-o zi proasta. Odata ajunsi inauntru, nu ne-am putut abtine sa nu ne simtim ca la cineva in sufragerie. Probabil din cauza combinatiei intre decoruri, fotolii si lumina ceva mai puternica decat ne-am fi dorit, atmosfera era cea de la sfarsitul unei petreceri, cand lumea deja face curat si aprinde luminile. Si era cam 8 seara deja.

Muzica era mai mult in surdina, aproape imposibil de distins. Adaugam la asta mesele suficient de apropiate incat sa auzim fiecare vorbulita din conversatia de alaturi, faptul ca trebuia sa susotim ca la biblioteca pentru a nu ne simti prost, si palavrageala la volum mare a fetelor de la bar. Obtinem un sentiment de stanjeneala si senzatia ca, pentru a purta o conversatie decenta, trebuie sa iesim afara. Ceea ce nu e deloc bine pentru un bar, al carui principal scop este sa isi tina clientii inauntru, nu?

Preturile sunt maricele, desi treaba asta e oarecum justificata de zona: cafeaua intre 6,5 si 13,5 lei, berea intre 7 si 13 lei, apa intre 6 si 10 lei, sucul intre 7 si 14 lei, ciocolata calda 9 lei, cocktailurile 16 lei, 40 de ml de whiskey intre 12 si 95 de lei. Gasiti si tigari de foi si trabucuri, cu preturi cuprinse intre 20 si 100 de lei. De mentionat ca noi am cerut ceea ce in meniu aparea ca "Tea with ice" si am primit un Lipton de 250 de ml la 8 lei. Ciocolata calda a fost in schimb delicioasa.

Nu am putea spune ca The Jack's (cel putin cafeneaua, in restul localului nu am ajuns) este un loc neplacut. Dar nici nu ne-am simtit atat de comfortabil pe cat ne-am fi dorit. Poate data viitoare.

The Jack's
str. George Enescu nr. 10, colt cu str. G. Clemenceau7 comentarii

Bar: The Jack's
radu ionescu
#1 -

pai ideea e ca

e stilul lounge-club in care inainte de 11 nu se intampla nimic :)

oricum nu mai e ca la inceput (cum nici lime light-ul nu mai e de altfel), dar e ca si cum te-ai duce in Fire la 8 seara si te intrebi de ce nu e muzica la maxim.

Bar: The Jack's
ioana
#2 -

true, dar

n-am zis ca voiam sa fie muzica la maxim. ci doar putin mai tare, astfel incat sa nu aflam detaliile conversatiei de alaturi si sa nu trebuiasca sa vorbim ca in biserica. asta nu ar trebui sa aiba legatura cu ora la care merg, nu?

Bar: The Jack's
radu ionescu
#3 -

hai sa iti zic altfel

eu nu credeam ca se deschide mai devreme de 10 si nu mi-as fi pus problema sa ma duc :)

again - mi se pare "club de noapte" si nu ma mira deloc ca la 8 era liniste etc etc. Ma mira ca mai era lume acolod e fapt :)

Bar: The Jack's
Crisa
#4 -

the Jack's

Salut,
atmosfera despre care vorbesc eu este cea din restaurant, de la etaj.
In cafenea nu am ajuns, insa pentru restaurant, depinzand si de asteptarile fiecaruia, desigur, atmosfera este una speciala.

Bar: The Jack's
christinique
#5 -

desi nu citisem initial prezentarea de aici...

...trebuie sa va spun ca am avut aceeasi senzatie in acest cafe-bar sau ce este el...anume ca am nimerit in sufrageria cuiva. Am stat intr-o "nisa" micuta, undeva in dreapta barului, unde erau inghesuite trei mese, dintre care doua cu o capacitate - credeau ei - de cel putin patru persoane. Am avut "placerea" de a sta langa un grup care a considerat ca este civilizat sa isi intinda scaunele peste tot in aceasta mini salita, asa incat am avut musafiri nepoftiti la masa noastra. Niste domni - pe care i-am vazut mai apoi in spatele barului - se simteau parca la dansii acasa, si pe langa faptul ca au ascultat fascinati tot ceea ce discutam cu prietenii mei, au inceput sa se serveasca neinvitati si fara a cere voie nimanui de obiectele de la noi de pe masa. Pe langa aceasta, apropierea stransa de masa cealalta ne-a ajutat sa inhalam mai bine fumul de la tigarile domnilor. Pentru ca desi fusesem avertizati inca de la intrare ca "in aceasta unitate se fumeaza" nu mi-am imaginat nici un moment faptul ca aceasta inseamna ca vecinii de la masa alaturata ne vor tine efectiv tigarile sub nas, din pricina spatiului deosebit de "intim".
Cand intr-un final am reusit sa ne mutam la o alta masa, care se eliberase intr-o alta nisa la fel de stramta, de data aceasta in stanga barului, am mai avut "placerea" sa constat si ca daca mergeai la toaleta care era chiar in acea zona, puteai asculta fara prea mare efort tot ceea ce se discuta la masa respectiva, fara a avea macar impresia ca ai plecat vreun moment de la masa. Banuiesc ca peretii sunt facuti dintr-un soi de carton ceva mai gros...

Bar: The Jack's
Florin
#6 -

Eu ma simt foarte bine

Eu ma simt foarte bine in club. Fetele de la bar sunt prietenoase si amabile, preturile sunt accesibile, ar muzica, ei bine, muzica este o problema. Dar nu pentru ca Ioana a remarcat ca e prea incet, ci pentru ca, de multe ori, aud clienti care le apostrofeaza pe fetele de la bar: "E prea tare! Mai incet nu se poate?" Si dau mai incet. Numai la bar sa nu fii pentru a satisface capriciile tuturor clientilor. Cred ca Ioana s-a nimerit alaturi de niste clienti care vroiau muzica mult prea incet.
Eu niciodata nu am auzit conversatiile celor de alaturi, pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza. Sunt preocupat de cei/cele cu care sunt ai atat!
Si, da, exista nesimtiti care nu inchid usa la toaleta. O masa, din nefericire se afla chiar langa acea usa. Sper ca nu tot pe seama fetelor de la bar se vor pune si aceste "nereguli".

Bar: The Jack's
sly
#7 -

cidat

cristiniqe comentariul tau nu e ok mami stai tu acasica si ai good time barurile te agita si te indispun du-te tu la munte si 'asculta linistea'

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera