Bar: The Elbow Room

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La un moment dat, cineva a ridicat o intrebare in redactie: voi stiti The Elbow Room? De ce e mereu gol? Am zis sa verificam daca e ceva in neregula cu terasa ascunsa pe o straduta perpendiculara Gabroveniului (in dreptul Fire) si Lipscaniului.

Desi amplasarea terasei acolo nu e cea mai fericita cu putinta, inghesuita intre alte terase, printre ruine si printre stradute mizere (aloo, stim ca e criza, dar vede cineva ce se intampla pe strazile din zona aia si in ce hal arata?), locul e chiar ok.

elbow

Locul nu are prea mare personalitate, dar cate terase din Centrul vechi au? Dupa multimea de cafele din meniu, am banui-o ca se vrea cafenea. Din Jamaica, din Guatemala, din Brazilia, espresso italian sau machiatto, cu lichioruri, arome si povesti, cafelele ocupa o buna parte din meniu. preturile sunt intre 8 si 14 lei, iar o ciocolata , iarasi cu diverse arome, e 11 lei.

elbow

Oricum, in general, preturile sunt "a la Centrul Vechi" - long drink-ul e intre 18 si 24, cocktailurile fara alcool 16, cele cu alcool 21, berea intre 5 si 7 lei si sucurile tot 7. Au si cate ceva de rontait, daca vi se face foame, sandwich-uri, salate, gustari.

Pe terasa, ne-a placut ca mesele nu sunt inghesuite si e aerisit. In rest, decorul e minimal, cateva plante si mesele cu aspect metalizat. Inauntru arata ok, destul de elegant, cu un perete pictat cu forme stilizate si cu cateva tablouri, cu scaune albe si un bar dragut. E foarte putin spatiu inauntru, la fel ca in cazul multor locuri din zona nu ne e foarte clar ce se va intampla cu el la iarna.

elbow

Muzica e un amestec destul de eterogen de "hit-uri" gen Umbrella (Rihanna) pana la mix-uri house sau asa numita world music. Daca vrei sa lucrezi in weekend la terasa, The Elbow Room poate fi o optiune. Motive sunt mai multe: e liniste (v-am zis, e gol...), au wi-fi si, daca nu va tine bateria la laptop, au undeva si niste prize (e un proiector si un ecran mare, mai mereu pe sport, de acolo si prizele).


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera