Bar: SubBufet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-a redeschis deBufet, insa nu asa cum il stiam, ca terasa, ci intr-un spatiu inchis, aflat in subsolul Galeriei Una, drept care acum poarta numele subBufet (dar pastreaza aceeasi adresa).

Stiam de aceasta intentie de multa vreme si probabil ca multi clienti fideli ai acestei terase (majoritatea studenti la Arte) se bucura la fel ca noi ca vor putea beneficia de atmosfera chill, cool si prietenoasa de pe terasa si in zilele mai friguroase.

SubBufet SubBufet
SubBufet

Barul de la subsol este deschis in fiecare zi de la ora 13:00 pana la ora 01:00. Este adevarat, spatiul din subsol nu este nici pe departe atat de generos perecum cel de pe terasa si nici decorurile nu sunt cine stie ce, ba chiar s-ar putea spune ca spatiul este cam "chel". 

De pe peretii din caramida lipsesc decoratiile de orice fel, podeaua este formata din niste placi de de lemn, care probabil ca se vor deteriora rapid din cauza umezelii, scaunele si mesele din aluminiu nu sunt deloc placute nici la capitolul confort, nici la capitolul aspect (spre deosebire de scaunele de lemn si panza de pe terasa), dar probabil ca aceste lucruri se vor schimba pe viitor.
   
Din pacate, in legatura cu spatiul nu cred ca se poate face nimic: un bar si doua camere destul de mici in care incap doar cate 3-4 mese.

SubBufet SubBufet
SubBufet

Meniul este din nou "sub" cel de pe terasa: in afara de bere, vin, cafea si ceai, nu prea exista alternative. Preturile insa sunt ok: Heineken draft 6 lei, Ciuc draft 5 lei, Heineken la 0,33 ml 7,5 lei, Zippfer 0,33 ml 8,5 lei, Ciuc 0,33 ml 6 lei, Ciuc 0,5 ml 6 lei, Silva 6 lei, Schlossgold 6,5 lei, espresso 6 lei, cappuccino 7,5 lei, caffe late 8,5 lei, caffe frappe 12,5 lei, ceai (ceainic de 400 ml) 10 lei, vin carafa 0,25/ 0,5/ 1l: 6/ 10/ 20 lei, vin sticla 25 lei, alune 100g 5 lei.  

Atmosfera insa s-a pastrat aceeasi: aceleasi figuri, muzica foarte trendy (chillout, acid jazz sau drum'n'bass) cum nu o sa auziti in prea multe locuri si un serviciu foarte ok si prietenos.

Mai trebuie spus ca la sfarsitul saptamanii puteti prinde party-uri sau proiectii de filme. In orice caz, subBufet e un spatiu care promite, mai ales in combinatie cu terasa care speram se va deschide cat mai repede.

Mai multe poze pe 100eyes1 comentariu

Bar: SubBufet
lili
#1 -

Comentariu nou

si terasa nu s-a deschis/nu se mai deschide?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera