Bar: Silence cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Din categoria "baruri studentesti" ne-am oprit de data asta in Silence cafe. Desi aproape de Piata Romana, cafeneaua/ceainarie n-are preturi care sa se ridice la pretentiile zonei, ba chiar din contra, cu 10 lei te descurci si-n doi pentru o ora de conversatie.

silence cafe silence cafe

Barul se afla la demisolul unei case vechi, tocmai de aceea semnalul la telefon te lasa uneori. Silence este compusa din trei camere separate care inseamna bar, ceainarie si cafenea, in ultimele doua se fumeaza si narghilea. Totusi, partea cu barul este cea mai mare, de cele mai multe ori fiind si cea mai plina. Camerele de ceainarie sunt micute, au una-doua canapele asezate de-a lungul peretelui, in rest masute si scaune de pitici, destul de neconfortabile.

silence cafe

In cea de-a treia camera nu se fumeaza, dar se bea ceai aromat pentru 5 lei. Aici poti alege si un separeu destul de mic, dar dragut, incastrat in perete. Mobilierul este compus si din narghilele, ceainice, sticle cu sporul casei si alte accesorii vintage. Peste clientii din prima camera de ceai vegheaza atent Einstein (un poster lipit pe perete). Partea de bar este cunoscuta pentru lumina albastra si muzica repetitiva.

silence cafe silence cafe

La vizita noastra am ales camera de ceainarie, destul de goala si fara muzica, ne-auzeam si respiratia, dar chelnerul ne-a raspuns prompt la rugamintea de a face putina atmosfera si a pornit muzica, destul de comerciala si putin oldie, dar suportabila. Si cu alte ocazii am observat ca cei care acopera zona de ceai si narghilea au fost mai amabili ca personalul din zona de bar cu care am avut unele altercatii in trecutul studentesc.

silence cafe silence cafe

Meniul nu este foarte diversificat, dar iti poti comanda o cafea la ibric pentru 6 lei sau o ciocolata calda la 4 lei.  Un suc natural de fructe costa 3,5 lei iar o narghilea costa 13 lei. Printre bauturi se amesteca si cateva snacks-uri: chips-uri, alune, stixuri sau ciocolata. La capitolul alcoolisme, un shot de tequila costa 8 lei, cuba libre e 10 lei, iar pe 50 ml de Chivas platesti 15,5 lei. In functie de camere, meniul difera, de exemplu in partea de ceainarie nu se bea bere si nici sucuri acidulate gen Cola, Sprite s.a.

silence cafe silence cafe

Silence nu este un club fascinant, dar pentru o gura de relaxare si un ceai privat pe care sa platesti mai putini bani decat in alte parti si totusi sa fii aproape de centrul Bucurestiului, chiar merita o vizita. 

Adresa: Caderea Bastiliei, nr. 19 vizavi de Bla Bla
telefon: 021 317 41 37Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera