Bar: SALT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Intre barurile, cluburile si carciumile din centrul vechi si-a facut loc, cu succes, daca e sa consideram ca e mai mereu plin, SALT. Nu vine de la sare, si nici nu ne asteapta nimeni cu paine, ci de la Societatea de Asigurare a Libertatii Tale. Ole, nu e nici un revolutionar pe acolo, nici barul nu e revolutionar, iar libertatea se obtine dupa cateva halbe de bere.

Cand intri, ai senzatia ca ai nimerit la cineva care si-a amenajat un pic casa. La capitolul design, barul sta cam prost, desi se vede ca s-au facut eforturi, dar ceva nu se leaga. Spoturile de lumina sunt neinspirate si de intensitate cam mare, aranjarea este pe principiul "bar in mijloc, restul umplem cu mese" si fotografiile dau impresia de "hai sa acoperim cu ceva peretii", lambriul era uratel, iar culorile inexpresive. Mesele sunt destul de inghesuite, asa ca intimitate ioc, dar ai sansa sa-i cunosti mai bine pe colegii de baut.

Dincolo de asta, e genul de bar popular, unde mergi cu gasca, cand vreti o masa mare, multa bere si ceva fussball. Tocmai de aceea, se lasa cu galagie, exclamatii, fie de la masa de fussball, fie de la meciurile privite la tv, pentru ca locul are ceva specific sportiv, mai ales daca e sa luam in considerare si tricourile cu numere ale chelnerilor.

"Lichidele" nu sunt scumpe, o bere e 3-5 lei la draft si 4-6 la sticla, non-alcoolicele (apa, suc) sunt 3-4 ron, limonada (foarte buna) - 6 lei si o cafea 5 lei. Pizza e excelenta, foarte gustoasa si bine facuta, iar ca pret nu depaseste 20 lei.

Un mare-mare plus al pub-ului este ca are wi-fi, deci poti intra rapid pe wikipedia in caz de dileme intre prieteni si pariuri furtunoase. Servirea e ok, bauturile vin repede, chiar si cand e haos si toata lumea se vantura de colo-colo.

Tinand cont ca este peste drum de Club A si intr-o zona care este tinta cautatorilor de baruri sambata seara, SALT e mai mereu plin, asa ca o rezervare nu strica, mai ales daca mergeti in grup extins.

SALT

Blanari nr 21, la etaj

tel: 021 314 22 14 si 0724 33 57 75
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera