Bar: Rock'n Regie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Recent deschis, aflat pe langa intrarea in Politehnica (zona Piranha) barul Rock'n Regie ingroasa randurile carciumilor rock din Bucuresti. Departe insa de a fi o "carciuma", casuta din Regie (verde pe dinafara, greu de ratat), e chiar bine intretinuta. Ii lipseste doar o terasa afara.

Rock'n Regie Rock'n Regie

Cand am fost noi erau putine mese ocupate, lumea inca nu prea stie de el, si e pacat. Preturile-s mici, de Regie sau studentesti, cum vreti sa le spuneti:

- oferta de bere nu-i tocmai grozava, dar pretul e mic, 4,5 lei: Noroc, Bergenbier, Beck's si Stella. Aveau si beri la 0.33, Leffe si Hoegaarden.
- cateva vinuri imbuteliate, Babeasca si Busuioaca si vinuri varsate, rosu si alb, la carafa de 1 litru (18 lei) sau mai mici, dupa inima bautorului.
- long drinks pe la 9 lei, sucuri (3,5), cafea.

Un lucru care ne-a placut foarte mult a fost faptul ca, desi (sau tocmai pentru ca) nu au si gustari (cu exceptia unor pungi de floricele si covrigei on the house) permit livrarea de pizza, paste si salate de la Rock'n Roll Pizza.

Rock'n Regie Rock'n Regie

Un alt lucru care ne-a placut foarte tare a fost muzica, o selectie echilibrata si variata de hard, heavy, industrial, folk metal, doom, la care s-a adaugat si lista noastra (nu-i asa ca va plac barurile unde puteti cere orice muzica vreti si se gaseste in playlist?). Mai mult de atat, am fost foarte recunoscatori pentru nivelul decent al sonorului. Rock-ul se poate asculta si fara sa-l dai la maximum.

Inca o bulina alba a fost toaleta. N-am vazut in toata cariera mea de mergator prin baruri rock vreo toaleta atat de curata (si nu e o preconceptie, ci o concluzie rezultata dintr-o cercetare empirica). Avea si sapun, si hartie igienica, si mirosea a flori de munte :). Daca ar fi avut si ceva hartie de sters pe maini ii dadeam si o diploma.

In ceea ce priveste "serviciul" sau mai degraba relatia cu clientul, am fost tratati foarte frumos. Ni s-a pus muzica la cerere, am primit covrigei dupa a ... cata?... dupa un anumit numar de beri, si n-am fost dati afara pana n-am avut noi chef sa ne ridicam.

Ne-a placut la Rock'n Regie, sa mergeti si voi si sa ne povestiti dupa aceea.
Evenimente in curand la Rock'n Regie: concert Lefters, 29 aprilie.

7 comentarii

Bar: Rock'n Regie
estrop
#1 -

Comentariu nou

Daca nu e carciuma de ce ingroasa randurile carciumilor din Bucuresti ?
Unde e rockul alternativ ?

Bar: Rock'n Regie
Cristina
#2 -

Comentariu nou

"carciuma rock" = bar rock in limbajul comun pe care noi, oamenii obisnuiti, il folosim.
"carciuma" = bomba, idem.

E un bar rock, dar nu e o bomba, asa cum sunt multe.

Iar in ceea ce priveste rock-ul alternativ, omul pune ce muzica vrea la el acasa. Mergi acolo si asculta, probabil au mult mai multa muzica si mai multe genuri decat am ascultat noi intr-o seara.

Bar: Rock'n Regie
estropy
#3 -

Comentariu nou

si o "bomba rock" cum s-ar defini ?

Bar: Rock'n Regie
Cristina
#4 -

Comentariu nou

Incerci sa demonstrezi ceva sau vrei doar sa purtam o discutie pe teme semantice?

Bar: Rock'n Regie
lykathe
#5 -

-l- PanterA -l-

ha!Prea tare steagul cu Pantera \m/

Interesant de vazut kumm sta treaba cu toaletele acum...pana si in Londra in barurile de metal toaletele sunt infecte.

Pacat insa ca in mod clar nu e loc de cantari :( Vin Ka Gaia An in Bucuresti tocmai aici :((

Bar: Rock'n Regie
Psy
#6 -

Comentariu nou

Recomand 100% acest bar, de la mine are nota 11!

Si lykathe, probabil ai avea un soc daca ai vedea toaleta, curata e putin spus. Cred ca este cea mai curata toaleta pe care am intalnit-o pana acum intr-un loc public.

Bar: Rock'n Regie
guest
#7 -

Allylamine hydrochloride
Allylamine hydrochloride - Alfa Chemistry is an expert in surface modification. We develop and produce surface chemistry technologies to modify various surfaces, such as metals, glasses, and polymers. Our solutions include hydrophobic treatment, oleophobic treatment, waterproof, hydrophilic treatment, anti-fingerprint, and adhesion promotion. These treatments are thin, easy to apply, safe and non-toxic, and provide green options.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera