Bar: Puerto Cafe

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca saptamana asta am vanat barurile de pe Decebal, iata ca a venit  si randul cafenelei Puerto Cafe. Si aceasta, ca mai toate cafenelele de pe bulevard, are la intrare o terasa. Terasa nu este foarte mare, are mese din lemn si scaune rosii, tapitate cu catifea si este acoperita de niste umbrele albe.

puerto puerto

Inauntru descoperim aceleasi scaune rosii si mese din lemn, asezate frumos pe un parchet lustruit. Peretii au un tapet crem, dungat cu modele florale pe el. Atmosfera nu este una extrem de calduroasa, dar probabil, in compania potrivita, poate sa devina.

La parter gasim si barul, care are un candelabru interesant, ce da o nota intima cafenelei. Cum urci pe scari de la parter la etaj, am mai putut observa cateva elemente decorative, si anume cateva vaze umplute cu potpourri de culoare rosie si inconjurate de lumanarele.  

puerto puerto puerto

Cele mai multe locuri le gasim la etaj: aici apare contrastul de culori si anume, jumatate din scaune sunt albe si celalta jumatate sunt rosii. Mai gasim aici si canapele, tot de culoare alba, asezate la geam, de unde poti privi bulevardul. Decorul este la fel de simplu, doar niste plante imense verzi, ii mai dau un pic de "viata".

Desi daca stam inauntru, putem avea impresia ca ne aflam intr-o cafenea chic de pe o straduta uitata de lume, meniul ne reaminteste ca ne aflam intr-o zona de top a Capitalei. Astfel, dupa ce l-am rasfoit un pic, am putut observa ca: bauturile racoritoare sunt intre 8 si 9 lei, o limonada este 15 lei, iar un fresh 16. Cocktailurile sunt in jur de 20 lei - spre exemplu, atat un Cosmopolitan, cat si unTequila Sunrise, costa 19 lei.

puerto

In cazul in care nu va opriti doar sa beti ceva, ci sa si mancati, aflati ca supele costa intre 8 si 9 lei, iar preparatele din pui intre 21 si 29 lei (de exemplu, rulada de pui cu somon = 29 lei ). Preparatele din vita si porc sunt mai scumpe si ajung pana la 47 lei. Salatele sunt cam 26 lei (salata pui = 25 lei ), pastele in jur de 31 lei, iar pizza, intre 22 si 27 lei (quatro staggioni = 22 lei ).

Daca mai aveti chef si de desert, aflati ca o salata de fructe costa 14 lei, iar o portie de papanasi, la fel. Servirea este foarte ok si nu trebuie sa asteptati pentru o bere 30 de minute, iar muzica ce se aude pe fundal, este compusa din hituri ale momentului, combinate cu ritmuri house.

puerto Smoothie - 16,5 lei

Asadar, Puerto Cafe este perfecta pentru Bd. Decebal, asa ca daca va aflati prin zona si nu stiti unde sa beti o cafea buna, aici este locul.

Puerto Cafe
Piata Alba Iulie 6
0724 31 01 34
 

2 comentarii

Bar: Puerto Cafe
Oc
#1 -

wtf

"Puerto Cafe este perfecta pentru Bd. Decebal". Eu spun ca e o mizerie de terasa, de nisa, daca e nevoie s-o definim, pentru oameni superificiali si ignoranti, patrunsi de trenduri si gusturi comune, care-si merita preturile nesimtite pe care le practica terasele "de decebal". Ridicol!

Bar: Puerto Cafe
Alexandru
#2 -

Comentariu nou

O super terasa, servire ireprosabila, mancare foarte buna. Asta e o descriere scurta, chiar e o terasa care te face sa vrei sa te intorci si e un loc perfect pentru a-ti petrece seara daca vrei sa mananci ceva bun si sa te simti bine. Recomand.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera