Bar: Open Door

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Saptamana trecuta, aflati intr-o razie prin Centrul Vechi, ne-am oprit sa bem o bere intr-un bar care ne-a primit cu usile deschise. Se numea Open Door si intr-adevar avea usile deschise, lucru pentru care am fost recunoscatori toata seara, inauntru fiind cald si fum.

Am mai gasit loc doar sus, lucru care partial ne-a displacut, deoarece, dupa cum stie toata lumea, susul este locul unde se aduna si caldura, si fumul, care, asa cum am precizat deja, sunt colocatari in Open Door. Pe de alta parte, statul la etaj ne-a permis sa avem o perspectiva mai frumoasa asupra barului si imaginilor de pe pereti si sa urmarim pe muteste o emisiune de comentarii microbistice, deoarece eram chiar la nivelul televizorului.

Open Door

Am ramas in Open Doors pret de o bere (Holsten, nefiltrata, 8 lei), apoi am plecat. Nu ne-au acaparat nici muzica, nici ambientul si ne-a displacut profund felul in care se statea sus pe mobila "cubista", cu taburetele la aproape acelasi nivel cu mesele scunde, atat de joase si inghesuite incat nu puteai sta comod in nici un fel.

Open Door Open Door
Open Door Open Door

Desi cand intri ai mai degraba impresia de bar sau pub, meniul te intampina cu o oferta demna de o cafenea, cu cafele in una, doua, patru culori, cu menta, cu ciocolata, cu lichioruri sau tarii, la preturi intre 6 si 12-13 lei.

Mai au si multe cocktailuri, de la 16 lei in sus, si beri putine, pe baza Tuborg: Skol, Holsten, Carlsberg si, desigur Tuborg (6-7 lei), plus beri la 0,33, Salitos, Budweiser, Corona (12 lei). Au si sandvisuri la 15 lei si salate (17-18 lei).

Ne-am amuzat putin gasind, cel putin la pagina cu cocktailuri nealcoolice, o romgleza de toata frumusetea: piure de raspberry, piure de strawberry, alaturi de lime si cranberry.

Open Door

Concluzia noastra: poate Open Door e o alegere buna pentru o cafea, un sandvis si-un ziar la pranz sau in orele mici ale dupa-amiezii, dar seara e unul dintre multele baruri obisnuite, care, in ciuda usii deschise, nu ne va mai atrage acolo, desi mediocritatea nu e poate un motiv de repros.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera