Bar: Offside

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Asa cum pasarile migreaza spre tarile calde, si microbistii trebuie sa migreze undeva in perioada campionatului. Bautoarele de apa plata cu lamaie devin neimportante, prezenta lor trece neobservata in comparatie cu ultimul autogol al echipei preferate, baietii au nevoie de atmosfera, ecrane mari si bere la metru. Pentru asta, se duc in pub-urile sportive, de exemplu in Offside, care are avantajul ca e in centru si arata bine.

offside

In Offside se vede mereu sport. Daca nu e fotbal, e altceva, mereu exista un campionat, o liga, un concurs interesant, o lupta, un meci. Tocmai de aceea, atmosfera e mereu agitata, entuziasta, cu strigate exuberante sau injuratori inventive cand e vorba de meciuri din liga noastra, admirative cand e vorba de liga altora. Nici decorul nu te lasa sa uiti de ce esti acolo, peste tot gasim mingi, tricouri de fotbalisti si fotografii cu faze memorabile din meciuri. Daca as avea cultura sportiva, v-as spune si ce faze si ce meciuri. :) Chelnerii sunt imbracati si ei in tricouri sportive, da.

offside

In Offside, oriunde te-ai uita, vezi un ecran. Mai mic, mai mare, mai plasma, mai televizor, nu conteaza, n-ai nici o sansa sa pierzi vreo faza importanta. Pana si la baie sunt televizoare, numai la baieti, e adevarat, s-au gandit probabil ca fetele n-ar pune niciodata atata pasiune in vizionarea unui eveniment sportiv.

offside

La loc de cinste e berea, desi nici cu bauturile celalalte nu ne e rusine. O bere la halba e 3.5-4 lei, la sticla peste 5.5, iar un metru de bere (10+1, ca la fotbal) e 35 lei. Pentru ca cele care intreaba: "noi cu cine tinem? Cu aia in albastru? Ce costume urate au, eu tin cu cei in alb" sa nu se plictiseasca, au de ales dintr-o serie lunga de cocktailuri - non-alcoolice la 8 ron, alcoolice la 18-20 sau sucuri.

offside

Foarte simpatic e si barul din mijloc unde... barul propriu-zis unde locuieste barmanul se continua cu o "masa" lungaaaa unde se sta de-o parte si de alta, cu vedere la ecrane. In caz ca nu e meci la tv, se poate improviza unul cu fussball-ul aflat, din pacate, in partea de nefumatori, evident mai mereu goala. :)

offside

Daca apare foamea de dupa sete, gasim si mancare, desi locul nu e propriu-zis un restaurant. Nu e scumpa si e buna, avem de ales intre paste, salate (11 lei) sau preparate calde gen aripioare, gratar sau diverse fripturi, cu preturi pana in 20 ron. Sau o introducere in jocul cu iades-ul.

offside

In Offside e bine de venit cu o gasca de prieteni galagiosi si haiosi, pentru ca locul nu e deloc unul linistit. Mesele sunt mari, barul e mare, asa ca pentru o iesire in grup, cu scopul de a sustine echipa preferata sau fara, pub-ul e o optiune numai buna. Neaparat sa tineti minte ca pentru serile populare, cu meciuri arzatoare, rezervarea e imperios necesara.

Offside Pub
Gabroveni nr. 14
telefon 312 29 16
2 comentarii

Bar: Offside
Oana
#1 -

Comentariu nou

E misto barul.
Numai ca, in 2006, in plin CM nu aveau nimic de rontait care sa mearga la o bere (alune, chipsuri). Si faza n-am patit-o la un singur meci. Poate intre timp au invatat sa se aprovizioneze cum trebuie.
In rest totul era ok.

Bar: Offside
Cristi Roman
#2 -

Nepregatire

Veti vedea ca multe cluburi vor fi nepregatite pentru luna iunie, cind e EURO 2008.
Vor umbla oamenii din colt in colt sa vada undeva meciurile Romaniei si va fi arhiful peste tot, iar berea se va termina in minutul 10, cind deja va fi 1-0 pentru Franta:)).

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera