Bar: Newton Bar, coffees&cocktails

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Newton Bar este locul potrivit pentru toti cei care cauta insetati pagina de cocktail-uri din meniu si dau de vodca+suc de portocale, rum+cola si cam atat. Ah, scuze am uitat de gin+apa tonica si ceva cu suc de mere. Dar atat si nimic mai mult. Lucrurile stau altfel in acest bar deoarece meniul este 90% cocktail-uri si restul alte lichide.

Imi aduc aminte cand a aparut barul ca incepusera si zvonurile. Ca au sute de bauturi si barmanii stiu sa faca toate amestecurile lichide inventate si neinventate. Descoperirea locatiei a fost una intamplatoare, treceam prin zona, i-am vazut numele si parca imi suna cunoscut. Am intrat si desi era plin de fum si muzica era data destul de tare, am ramas pentru ca tocmai ce se elibera o masa si am zis sa-i dam o sansa.

newton

La prima impresie pare micut, dar barul are doua nivele asa ca nu va speriati daca atunci cand intrati nu vedeti nici o masa liber. Iar peretii nu sunt decorati in cel mai fericit verde. Cat priveste alegerea scaunelor, optiunile sunt bej si rotund sau maro si patrat, dar acestea sunt doar detalii.

Locul este perfect pentru o iesire cu amicii, sau mai bine zis cu amicele. Pentru ca da, de cele mai multe ori numarul fetelor il depaseste pe cel al baietilor, care de altfel se dovedesc mai traditionalisti si isi comanda o bere...

In mod clar, in Newton mergi cu oamenii care adora sau macar se complac cu cate un cocktail, doua, trei. Dupa prima intalnire cu locul si produsele pe baza de alcool amestecat, o sa tot vrei sa mai revii si sa mai incerci cate ceva. Ceva mai scurt, ceva mai lung, ba cu fructe, ba cu cofeina, mereu vei tine minte ce trebuie sa incerci data viitoare.

newton

Preturile sunt cele cu care suntem obisnuiti. Cocktail-urile apple inspired, grapes rule sau classic gravity experiments costa 15 lei, shots sunt 12 lei, long drinks sunt 14 lei, iar cele high energy sunt 19 lei. Pentru ca este un local adresat prietenilor, recomandam Big Volume Fluids aka cocktail la castron care costa 55 de lei.

Cei care au  si-au ratat cafeaua de dimineata pot incerca din bauturile pe baza de cafea, fara alcool  intre 6 si 10 lei, sau cu alcool la 12 lei.  Soferii de serviciu si cei care trebuie sa fie fresh a doua zi de dimineata pot merge pe mana pseudo physics early discoveries, cocktail-uri fara alcool. Berea este intre 6 si 13 lei, apa plata este 5 lei si sucurile  in jur de 6 lei.

Newton Bar este pe J. L. Calderon, Nr. 56;
Telefon: 315 02 17
Orar: luni - vineri 10.00 ultimul client
        sambata-duminica 17.00 ultimul clientNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera