Bar: Memento Pub & Underbar

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe strada Sepcari unde noroiul facea bule mai rau ca la Vulcanii Noroiosi am gasit adapost intr-un bar in care totul parea facut din fondante, la Memento Pub & Underbar. In acest bar, cromoterapia functioneaza intr-o directie optimista si e destul de simplu sa te simti bine aici, un loc bun pentru iesiri romantice, dar si o ascunzatoare colorata pentru iesiri cu prietenii.

Ca specific nu are nimic special, partea delicioasa la Memento este decorul in multe culori asezate peste un strat de alb, ca intr-o prajitura pe care o pregatesti pentru photoshooting: mese albe, scaune albe peste care vin perne in nuantele bomboanelor fondante si niste nasturi simpatici, tablouri in culori puternice, canapele cu diverse straturi de material si taburete in acelasi ton de cromo-veselie.

Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar
Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar

Ce ne-a atras la Memento, design-ul a la galerie underground de arta moderna, nu ne-a dezamagit. In schimb, stiti ca avem o problema cu locurile in care au doar bere la 0,33 sau la draft la 400 ml. Daca si voi sunteti fani bere, va spunem ca singura bere in forma normala este Silva bruna (7 lei). Preturile sunt aceleasi din Centrul Vechi, nimic peste limita autoimpusa si nimic mai jos. Ceaiul in jur de 8 lei, limonada 8-10 lei, berile 7-10 lei, sucurile tot cam pe acolo. 

La Memento atmosfera e destul de relaxata si relaxanta. Cand am fost noi nici nu erau prea multi clienti, asa ca ne-am ascuns in spate, in zona cu canapele, loc ferit numai bun pentru grupuri mai mari si mai galagioase. In fata, in zona cu vitrine si cu vedere la traficul din si inspre Centrul Vechi, locul pare sa aiba o nota de boemie prin candelabrele din tavan si prin mobilierul ales.

La inceputul serii se auzea si o muzica, incet, dar era acolo, dar dupa un timp in zona noastra cel putin, muzica a disparut. Nu ne-a deranjat, din contra ne-am simtit si mai confortabil in acest spatiu vesel.

Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar
Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar

Si la capitolul servire avem cuvinte de lauda, am avut o chelnerita foarte simpatica, receptiva la glume si chiar si la plangerile legate de bere in cantitate mica. La Memento e si o zona de club, undeva la subsol, dar in timpul saptamanii nu se intampla nimic acolo. Putem doar sa-ti spunem ca si spatiul acela are un design catchy, dar nu avem informatii despre atmosfera si alte detalii de clubbing.

La Memento ne-am simtit bine invadati de culori si de optimism cromatic si iti recomandam sa-i faci si tu o vizita: daca vrei sa impresionezi o fata, daca vrei sa iesi la o bere cu prietenii, daca vrei sa te relaxezi si sa citesti ceva, pentru oricare din aceste situatii, noua Memento ni s-a parut locul potrivit.

Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar Memento Pub & Underbar
4 comentarii

Bar: Memento Pub & Underbar
MrsGod
#1 -

...

'Ca specific nu are nimic special'? Nu-i cam dubioasa exprimarea? Sau poate doar mi se pare mie...

Bar: Memento Pub & Underbar
oana
#2 -

to do

merg sa ii vizitez, sper sa imi faca ziua buna :)

Bar: Memento Pub & Underbar
oana
#3 -

feedback

au program doar pentru nocturni :( everyday de la 17

Bar: Memento Pub & Underbar
Alina
#4 -

e ok

Am fost aseara in Memento, e dragut locul, cu un design interesant, preturi normale,nu e inghesuit(ai un spatiu propriu si intim), din cate am vazut are si terasa afara iar fetele de acolo sunt foarte dragute. MERITA! Really

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera