Bar: Letters

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La inceputul lunii august, in locul vechiului Dreamers (Calea Plevnei, nr. 27), a aparut un nou bar foarte eye-catching, atat pe dinafara (fatada fiind imbracata intr-un mash ce reprezinta o tipa imbratisata in cuvinte si litere), dar mai ales pe dinauntru: Letters Bar-Drinks & Lounge. Si, aflat intre Liceul Cervantes si Facultatea de Stomatologie, la doua stradute de Colegiul National Gheorghe Lazar si la doua minute de Parcul Cismigiu, Letters va avea cu siguranta privirile cui sa le atraga.

Inauntru, pe scari, peretii sunt tapetati cu ziare si graff-uri care se joaca foarte mult cu literele si in jurul numelui barului. Urcand scarile in spirala, ai impresia ca urci mai degraba intr-un ziar imens ce a fost facut cornet, decat intr-un bar. Odata ajunsi sus aveti de ales intre patru camere, ce se intind pe un spatiu de 100 de metri patrati. Doua dintre camere sunt destinate lounge-ului, cu masute joase, canapele si pernite.

Celelalte doua camere sunt destinate celor care nu vor sa se lungeasca la longs&talls sau alte cocktailuri (cu preturi intre 13 si 17 lei) si discutii, ci prefera shoturile (10 lei) sau, daca este dimineata, o cafea (cu preturi incepand de la 6 lei) si presa culturala, care este imprastiata pe fiecare masa din local.   

Letters Letters Letters Letters
Letters Letters
Vanilla Sky

Daca ajungeti aici ar trebui sa lasati berile (cu preturi intre 6 si 13 lei) sau bauturile racoritoare (6 lei) si sa incercati neaparat unul dintre cocktailuri alcoolice sau non-alcoolice (10 lei) preparate ca la carte si foarte gustoase.

De asemenea, daca treceti pragul celor de la Letters nu plecati pana nu ati scanat toti peretii (si podelele) si toate incaperile (inclusiv toaletele), pentru ca peste tot veti descoperi litere ce compun imagini, citate celebre sau fraze care privite mai cu atentie prind tot felul de semnificatii.

Din cate am inteles, localul isi propune sa fie unul art&culture friendly, iar pe viitor va oferi spatiu de exprimare artistilor si va gazdui si evenimente culturale si artistice.

Letters Letters

Atmosfera este si ea placuta, chiar daca muzica nu a fost tocmai pe placul nostru, aceasta fiind un amestec de mtv&oldies but goldies, iar la aceasta contribuie si oamenii de la bar care sunt foarte amabili, atenti si prietenosi.

Mai multe poze pe 100eyes

3 comentarii

Bar: Letters
classiq
#1 -

Letters

Mi-a placut si atmosfera, si amenajarea, si...muzica :)

Bar: Letters
CristinaTM
#2 -

Letters - superb pentru o zi de toamna

Mi se pare un loc extraordinar din descriere si poze. demult caut un asemenea local. Saptamana viitoare ajung la Bucuresti. E top priority pe lista mea. Mersi de descoperire

Bar: Letters
mircea
#3 -

Comentariu nou

misto ideea cu litere/cuvinte, joaca cu conceptul etc.
in rest ... boring ... plastic friendly. imi aduce aminte de un bar ce exista la un moment dat pe Smardan ... cum ii spunea ? :P

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera