Bar: La prieteni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In Curtea Sticlarilor se inghesuie trei baruri, toate dragute si cu avantajul mare ca "daca nu gasim loc la unul, incercam la altul". Prin multe intelegem trei, dar tinand cont de spatiu, aglomerarea de halbe de bere si cani de ceai pe metru patrat e satisfacatoare pentru momentele cand ne e sete.

In afara de Lucky 13 si Curtea berarilor, aici gasim La Prieteni, un barulet portocaliu cu o terasa draguta, unde se poate bea o bere cu prietenii, bineinteles.

la prieteni

Despre La Prieteni se poate spune, fara absolut nici o conotatie negativa, ca e un bar normal. Nu e cu nimic iesit din comun, nu are un ceva deosebit sa-l personalizeze, e corect si placut, iar asta face din el o alegere potrivita pentru serile in oras.

la prieteni

Cum spuneam, e portocaliu, ceea ce da in interior o nota calda si prietenoasa, relaxanta dupa o zi plina la job. Afara, terasa din Curtea Sticlarilor e micuta, cu 6-7 mese, decorata frumos cu flori si, exact la intrare, cu o bucata de sticla sub care se afla pietricele pe post de podea. Se poate sta pe terasa chiar si in serile ceva mai reci (ok, nu iarna la minus x grade) daca te asezi langa (sub) incalzitoarele aflate acolo (asa arata, sa le recunoasteti :) ).

la prieteni

Preturile sunt ok, o bere e 5-7 lei, un ceai e 6 lei (si au ceaiuri bune), au si cocktailuri sau bauturi tari. Cand am vazut meniul, ceva a clipit brusc: waffle... Mmm. Simple cu zahar, cu dulceata, ciocolata sau cu bucati de banane. Foarte bune, pareau proaspete, facute in house.

la prieteni

Daca va e foame, La Prieteni gasiti si cate ceva de mancare, mai mult pe principiul gustari sau amagitoare de foame, dar bune cand nu mai intra corespunzator berea. Pastele sunt 15 lei (carbonara, cu ton, bolognese), salata la fel, bruschettele (prosciutto, salam, pomodoro) sunt 10 lei.  Sandwichuri sunt mai multe, in varianta simpla (6 lei) sau club, mai complexa (cartofi prajiti) cu 12 lei.

la prieteni

Locul e suficient de mare si pentru petreceri private, dar suficient de mic incat sa poata fi rezervat tot. Singurul dezavantaj ar fi baia afara, care pe timp de vara e ok, dar in timpul iernii nu cred ca e prea placuta calatoria. Partea draguta, despre care nu stiu daca inca este valabila, era ca Prietenii erau prieteni cu toata lumea, adica puteai manca un sandwich de la ei chiar daca stateai la Curtea Berarilor. :)

la prieteni

La Prieteni
In Curtea Sticlarilor, strada Selari, nr. 9-11
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera