Bar: Hook

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
La Hook, piratul sau nu, nu te duci singur ca sunt sanse sa te ia pe sus. Mai bine iti iei un grup de prieteni cu tine si il invingeti la cantitatea de bere consumata, ceea e o lupta grea, care se va finaliza cu urcatul vostru inapoi pe scari, pentru ca Hook face parte din categoria barurilor subterane.

Ca orice bar subteran care se respecta, Hook are caramizi pe perete, doua butoaie de bere asezate artistic, mese din lemn si afise vintage pe pereti, cu reclame la bauturi. Vara, pe caldurile insuportabile pe care le cunoastem, ne putem refugia la racoarea din interior.

Hook este exact genul de loc unde te duci in grup mare si bei si dansezi pana dimineata. Preturile sunt ok (un suc e 4-5 ron, o cafea 4 ron, berea intre 4 ron - the usual stuff - si 12 ron, daca aveti gusturi speciale iar cocktailurile sunt in jur de 10 ron). Pe noi ne-a impresionat in primul rand lista de cocktailuri cu cafea, combinatia perfecta intre "stai treaz" si "hai sa bem".

Lista de cocktailuri e de fapt foarte lunga, de la cele non-alcoolice, pana la toate combinatiile cu alcool sau cocktail-uri scurte (cateva bauturi amestecate in 50 ml... mmm, buf sub masa!). Sa nu uitam nici de tequila la metru, cu acelasi efect de "hai sa vedem ce e pe sub masa asta". :)

Sa nu uitam nici de darts-ul din dotare, o metoda potrivita sa vezi daca macar nimeresti tabla. Hook "te agata" si prin muzica, mai mult inspre rock sau oldies but goldies si prin atmosfera prietenoasa din interior.

Hook

Strada Mantuleasa, nr 27
Telefon: 0722 355 377
1 comentariu

Bar: Hook
A.M.
#1 -

Comentariu nou

din pacate dupa multe nopti de beti si distracti..
acest local s-a inchis..
in locul lui s a nascut un alt pub .. ceva pure oxigen ..

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera