Bar: Guest House, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pentru ca ne-am cam saturat de Centrul Vechi, care este mai mereu plin am pornit la o plimbare ceva mai departe de Piata Unirii si am aterizat intr-un bar de pe langa Piata Alba Iulia. Locul este situat pe strada Traian, la numarul 42 si se numeste Guest House.

Ca sa ajungi in bar, trebuie sa intri intr-o curte lunga si plina de verdeata, sa treci de baietii de la pizzerie (nu este a clubului) care asteapta comenzile si sa urci pe scari. Iar aici totul se schimba. Prima oara intri pe terasa care arata foarte bine: canapele pe margine, perne mari  si comode, masute joase cat sa ajungi bine la pahar de la un nivel nu foarte ridicat si multe plante te imbie sa te asezi direct acolo fara sa mai cercetezi si inauntru.

Bar: Guest House, Bucuresti Bar: Guest House, Bucuresti

Dar noi am mers si inauntru pentru ca de pe terasa poti sa intri direct in club printr-o usa mare, iar pupitrul DJ-ului si pictura de pe perete ne-au facut curiosi sa mergem si mai departe.

Si la primul si la al doilea etaj Guest House ne propune sa stam pe canapele cu aspect invechit, dar cat se poate de comode. Nu e foarte multa lumina, dar de-ajuns cat sa te vezi la fata cu interlocutorul. Peste tot muzica este electronica si ascultata la un nivel in care urechile sa nu aiba de suferit si nici sa nu fie nevoie sa tipi ca sa te intelegi cu vecinul de masa.

Bar: Guest House, Bucuresti Bar: Guest House, Bucuresti

Pana la urma am ales sa stam totusi pe terasa, intinsi pe pernele care ne imbiau la pierdut timpul si chiar la somn si am baut o bere.

Si daca tot a venit vorba de bere, a sosit momentul sa vorbim de preturi.

Berea Heineken la 0,4 draft costa 6 lei, sucurile incep de la 6 lei, cafeaua tot asa, cocktail-urile costa 15 lei cu exceptia ofertei zilei pentru care platim doar 10 lei si vin cu preturi cuprinse intre 35 si 44 de lei sticla sau intre 8 si 10 lei paharul.

Dar nu are rost sa va vorbim prea mult despre asta pentru ca preturile sunt afisate pe pagina de Facebook a barului in albumul Lejer de vara. Va vom spune in schimb ca nu trebuie sa asteptati sa vina cineva la masa sa va ia comanda ci trebuie sa mergeti singuri la bar pentru acest lucru, deci nu putem vorbi prea mult despre servire, poate doar ca persoana de la bar e deschisa si comunicativa.

Bar: Guest House, Bucuresti Bar: Guest House, Bucuresti

Cand am fost noi barul era gol golut. Eram doar noi si personalul. Dar am aflat si de ce: pentru ca lumea incepe sa vina de obicei pe la ora 21:00 cand incepe "programul de club". Si am inteles ca este plin mai ales in weekend cand lumea are timp si de petreceri cu o durata de 20 de ore (au avut loc acolo party-uri de genul asta). Noi ne-am uitat la pozele postate de cei de la Guest House pe pagina lor de Facebook si credem ca petrecerile sunt reusite.

Bar: Guest House, Bucuresti Bar: Guest House, Bucuresti

In concluzie, barul Guest House este unul potrivit oricui, pentru ca daca nu ai chef de agitatie ziua te poti refugia acolo, ca intr-un bungalou pe o plaja ascunsa (daca stai pe terasa si-ti lasi gandul sa zboare, te simti ca si cum ai fi intr-unul), cu prietenii sa puneti la cale o evadare, iar noaptea poti sa vii pentru o petrecere nebuna si sa te intreci cu cei cu care esti sa vezi daca rezisti mai mult ca ei. Noi il recomandam cu incredere :).

Voi ati fost in Guest House? Cum vi s-a parut?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera