Bar: Garage Hall

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ciuda numelui, Garage Hall nu arata ca un garaj, cel putin nu ca unul la care ne-am astepta: prafuit si ingramadit. Din contra, gasim un club cu un aer usor glam si cool, in care sugestia de "garaj" e data poate doar de cateva obiecte ce in mod normal si-ar gasi locul acolo: un caiac sau niste Mac-uri vechi.

Garage Hall Garage Hall

Locul arata bine, intr-un mix pop-postmodern ce combina muzica, tehnologia si designul cu jocurile de lumini. Din decor fac parte, desenate sau in "persoana" lor obiectuala, instrumente muzicale, masini, computere Mac. Asta pentru ca "In Apple we trust", cum scria undeva acolo.

Garage Hall Garage Hall

Garage Hall e un spatiu deschis, numai bun pentru evenimente, fara prea multa intimitate, dar nici deranjant de aglomerat. De fapt, e genul de spatiu camelonic, la inceputul serii fiind linistit, relaxant, pentru ca apoi sa se anime fara sa-ti dai seama.

Garage Hall Garage Hall

Desi teoretic aici se aude mai mult jazz, in weekend, cand muzica se da tare, se asculta de la alternative la electro. Preturile sunt ok, un suc e 6,5, un fresh e 13 si au tot felul de combinatii interesante, un cocktail intre 10 si 15 (si aici oferta e mare) si o bere in jur de 8 lei. Noi am baut un Gato chilian foarte bun (45 lei) care nu era in meniu, asa ca intrebati ce nu a mai avut loc acolo.

Ne-a placut in Garage Hall, e genul de loc unde te poti duce ziua pentru o cafea si o discutie despre publicitate, seara pentru un cocktail si noaptea, cand se umple, pentru party si muzica buna.

1 comentariu

Bar: Garage Hall
mimi
#1 -

club de manele

Am facut revelionul cu prietenii mei in Garagehall. Distractie pe manele. Cel mai tare club de manele din Bucuresti.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera