Bar: Dharma

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi tresalta inima de bucurie cand vad ca Centrul Vechi se umple de baruri, cluburi si magazine. Smardanul, asa plin de terase cum e, arata ca o strada dintr-o capitala europeana (ok, daca nu te uiti prea mult in sus). Magazinele vechi cu "de toate", comuniste, cu farmecul lor, e adevarat, incep sa dispara si acolo "cresc" ca dupa o ploaie de primavara locuri de scos bucurestenii afara din casa. Puteti sa ma contraziceti, dar zic ca e bine.

O noua terasa (vara judecam lucrurile in termeni de terase) a aparut de nici o saptamana pe Blanari, vis-a-vis de Club A. Nu va speriati, n-a disparut legendarul Argentin, e langa. :) Si nu seamana cu vecinul deloc.

Dharma

Barul se numeste धर्म. Cu literele noastre? Dharma. Ce e Dharma e Adevar, scrie in Upanishade, si ce e adevar e armonie, lege si rigoare spirituala. Nu stiu cat de multa rigoare exista, dar barul e ok.

Dharma

Nu e un loc spectaculos, nici de fite, e chiar un loc normal. Un loc gandit corect, decorat frumos, cu gust. Mobila e lacuita, culorile sunt calde si decoratiunile de pe pereti din mozaic dau un aspect placut si relaxant barului.

Dharma

Terasa nu e mare, cateva mese pozitionate in forma de L, pe doua laturi ale barului, care, in ciuda locului central, par totusi cat de cat intime. Ne-au placut tare florile de pe mese, un mic element menit sa-ti smulga un zambet. Serviciul e si el prompt si prietenos.

Dharma

O privire in meniu nu ofera revelatii majore, cat mai degraba intalnirea cu vechi prieteni: berea, cocktailuri clasice, cafele, sucuri. Preturile nu sunt mari, o bere e 5 lei, un suc 4, o cafea normala 5 lei, una speciala (irish, greek) 10 lei, iar un cocktail e 13 lei (non-alcoolic) si 15 (alcoolic).

Dharma

Interiorul e impartit pe doua etaje, sus bar, jos mai mult inspre lounge, ceea ce inseamna ca e suficient spatiu incat sa avem sperante ca gasim o masa libera sambata seara.

Dharma6 comentarii

Bar: Dharma
marius
#1 -

cam nasol

nu va lasati fraieriti de aparente. o arata ok dar te cam fura la chitanta iar berea la halba e defapt intr-un pahar care are vreo 300 de ml. asta pe langa ca cei care servesc sunt destul de nesuferiti in frunte cu un sef de sala mai colorat care te fura cel mai rau la plata si-ti mai face si gura pe urma. tot argentinu e de baza

Bar: Dharma
andreea
#2 -

Super tare barul!

Merg la Dharma in fiecare zi e super tare barul!!!!muzica super!atmosfera super, servicii bune!!!!!

Bar: Dharma
andreea
#3 -

Super tare barul!

Merg la Dharma in fiecare zi e super tare barul!!!!muzica super!atmosfera super, servicii bune!!!!!

Bar: Dharma
alexandra
#4 -

Comentariu nou

bai mie mi-a placut atat baru cat si servirea, si plus daca crezi ca te fura la paharu de bere i-ati mamica la sticla. am fost acolo cand era karaoche, ce m-am mai distrat cu sefa de sala...

Bar: Dharma
mihaiescu valentin
#5 -

Comentariu nou

sunt de acord ca cei care servesc (patronii si sotiile ) sunt cam negri si te fura de-ti ies ochii -am patit-o pe pielea mea si cred ca nu as mai intra aici si daca nu ar mai exista carciumi in tot Bucurestiul. Nu ar fi de mirare ca cea care aduce atatea laude sa fie chiar patroana , deoareca cand am fost eu , ea era solista de baza !

Bar: Dharma
cococ
#6 -

dharma bar

la ce bautura te-au furat valentin?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera