Bar: Deja-fu. Perfect. Simplu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Bucurestenii pot incerca un timp mai putin obisnuit pentru ei, timpul oltenesc: perfectul simplu intr-un bar deschis recent pe Bd. Ferdinand 53-55, botezat Deja-fu. Desi mai degraba un hibrid intre frantuzesc si oltenesc in titulatura, barul se autonumeste Perfect. Simplu.  Si asa si este, nu te da pe spate, dar e un loc bun in care sa bei o bere sau un ceai cu prietenii, nu prea galagios, bine aerisit, calduros si primitor.

deja-fu

Barul este gazduit de o casa veche, cu tavan inalt, praguri de lemn inchis la culoare si soba de teracota. Este compartimentat si impanzit de fotografii artistice cu oameni in diverse ipostaze, cel putin pentru o vreme, fiindca probabil tema se va schimba. 

De fapt, galeria foto "Despre oameni" apartine mai multor tineri artisti, studenti la Facultatea de Arhitectura si urbanism Ion Mincu: Dorin Sava , Dragos Grama , Catalina Varzaru , Simona Dimitriu , Dragos Solot si Carmen Vasile.

deja-fu

Deja-fu a intrat deja pe lista locurilor care gazduiesc concerte, expozitii foto si seri cu chitara clasica si evergreen-uri, deci o noua alternativa pentru o noapte muzicala.

deja-fu deja-fu

Mesele de lemn sunt inalte, scaunele destul de confortabile, lumina galbuie, nu prea puternica, dar niciuna dintre acestea nu are ceva special, pur si simplu, puse la un loc, ele creeaza o atmosfera care te-ar face sa revii.

 deja-fu

Meniul include sucuri, bere, cafea si Baileys sub diverse forme, intre 9 si 12 lei. Ceaiurile Akbar sunt servite in cescute Akbar Brothers si costa 4 lei, ciocolata calda 6 lei, sucurile costa tot in jur de 4 lei, iar o limonada este 10 lei. Pentru un shot de Tequila platesti 9 lei, iar berile se invart intre 6-7 lei. Poti sa dai pe gat si un Absinth la 10 lei, o tuica Zetea la 15 lei sau un Captain Morgan la 7 lei. O carafa de vin costa cam 15 lei iar pe un Carson Alb dai 30 lei.

deja-fu

Pentru 6 lei iti cumperi si un vin fiert, asadar preturile sunt destul de accesibile, dar asa ar si trebui sa fie tinand cont de zona in care ne aflam, nu suntem chiar in buricul targului. Am vazut ca in meniu s-a strecurat si un "sandwich" de 7 lei dar nu ni se explica si continutul lui.

deja-fu

Deja-fu, nu stim inca istoria numelui, nu te-ar atrage prea tare pentru o iesire in oras, dar locuitorii din zona pot gasi aici un loc foarte potrivit pentru un pahar de vorba si o escapada relaxanta si culturala din cotidian.

Adresa: Ferdinand 53-553 comentarii

Bar: Deja-fu. Perfect. Simplu
alin
#1 -

simplu si perfect

cel mai bun vin fiert

Bar: Deja-fu. Perfect. Simplu
sargo
#2 -

incantator

pe gerul asta ne-am incalzit perfect la sobe.

muzica rock de calitate in fundal. se poate discuta in voie. f intim, f primitor.

ma bucur sa aflu ca au si concerte.
are farmec.
categoric voi reveni si cu prietenii.
cand am fost eu

Bar: Deja-fu. Perfect. Simplu
doulfe
#3 -

deja fu

f faina atmosfera... si doamne... au Newcastle Brown Ale!!!!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera