Bar: Cool Cat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De ceva vreme, "pisicile cool" nu se mai intalnesc pe Gabroveni 13, ci pe General N. Dona la numarul 18, o straduta la cativa pasi de Cismigiu.  La aceasta adresa si-a mutat cuibul barul Cool Cat. Noul loc este o casuta foarte cool (asa cum anunta si numele), cu mult mai mult spatiu de desfasurare decat avea inainte localul din Centrul Vechi.

Nu va asteptati sa gasiti acelasi aranjament ca in vechiul local (nu mai arata ca o casa de "junkies", desi noua ne placea cum era si inainte), dar va puteti astepta la aceeasi atmosfera si la cam aceeasi oameni cu care dadeai nas in nas pe Gabroveni 13 - cool cats.

Locul dispune de patru incaperi: una populata cu masute si scaune din lemn, una cu doar trei masute si fotolii din piele - un separeu pentru o atmosfera mai intima, "sufrageria" in care se afla barul la care se pot intinde destul de multe persoane si o incapere cu bean bag-uri si jocuri - pentru cei care vor sa dea o tabla, un sah sau un alt joc de omorat timpul.    

Cool Cat Cool Cat Cool Cat Cool Cat
Cool Cat Cool Cat

Pe pereti veti descoperi tot felul de afise/tablouri/obiecte interesante, cum ar fi stema Romaniei socialiste. De asemenea, barul arata foarte bine. Daca tot am ajuns la bar, preturile cu care vi se va umple nota de plata sunt medii. Berea incepe de la 5,6 lei - Silva, Heineken, Stella, Becks si ajunge pana la 10 lei un Budweiser sau 12 lei o Corona. Cocktailuri sunt ceva mai scumpe - 18 lei, shoturi costa 10 lei, daca vreti sa va lungiti la o bautura (long drinks) va costa 12 lei. Ca sa te trezesti cu o cafea scoti din buzunar 6-8 lei, iar racoritoarele costa 5 lei.

Oamenii de la bar si chelnerii sunt foarte amabili si prietenosi, lucru care te face sa te simti ca si cand te-ai afla la un party in casa unui prieten de-al unui prieten. Muzica este destul de variata, de la indie, la chillout sau d'n'd si electro - cu alte cuvinte si ce se aude este cool.

Cool Cat Cool Cat Cool Cat Cool Cat

Un alt lucru "cool" care ne-a placut a fost toaleta. Pe langa faptul ca era curata si, din nou, te facea sa te simti ca la cineva acasa, in locul cazii era amenajat un loc de "odihna" cu pernite multe.

Noul Cool Cat este un loc pe care merita sa-l vizitati macar o data, din mai multe motive:
1. nu se mai afla in Centrul Vechi, deci puteti descoperi ca exista baruri cool & viata de noapte si dincolo de Centrul Vechi;
2. este un loc cool, cum scrie si pe sigla;
3. nu arata ca alte sute de baruri din Bucuresti ce par trase la xerox.   

3 comentarii

Bar: Cool Cat
Mihai
#1 -

merita

Am rezervare pentru diseara acolo. Asta dupa ce am fost saptamana trecuta si chiar mi-a placut locul, toaletele fac toti banii :)) In camera cu fotolii mi se pare atmosfera cea mai frumoasa, linistita si cu muzica buna.

Bar: Cool Cat
702
#2 -

hey yo

cool cat s-a mutat aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1666814808831&set=t.1791137672&type=1
si arata mult mai bine
check it out

Bar: Cool Cat
Junky
#3 -

Dar alcoolul?

In locatia noua folositi alcoolul din bar sau inca mai serviti cuba libre fara rom?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera