Bar & Coffee Lounge: Bla Bla

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cafeneaua Bla Bla face parte din grupul de baruri mai mult sau mai putin studentesti din zona de pe langa ASE (de pe Caderea Bastiliei pana pe Constantin Daniel), alaturi de Aquarium, Silence sau Cafe Boheme. Mai trebuie sa stiti ca a luat locul fostului Pulp, are scaune comode si vara iti pune la dispozitie o terasa unde poti sa iti mai tragi sufletul dupa cate un examen.

blabla

Nu ne-am prea dat seama de ce se numeste Bla Bla. Poate pentru ca este un loc bun sa stai la vorba, fiindca atmosfera dinauntru este placuta si decorurile sunt calde. Barul era plin chiar si marti seara, la ora 11 si s-a golit abia dupa miezul noptii.

blabla

Meniul de bauturi este destul de cuprinzator: in afara de sucuri (4,5 - 11 lei), bere (5 - 11 lei) si multe sortimente de cafea si ciocolata calda (5,5 - 13 lei) poti comanda si cocktailuri (15 lei) sau flamboiant shots (15 lei). Si vei avea mai multe surprize placute. Spre exemplu, prezenta absintului in meniu :) Nu l-am testat, dar daca intra la categoria "flamboiant shots" banuim ca se serveste cum se cuvine.

blabla blabla

Poate singurul dezavantaj al barului este dimensiunea. Are mai putin de zece mese, destul de inghesuite. In timpul zilei, pentru ca si muzica este mai incet si lumina mai puternica, s-ar putea sa nu te simti chiar comfortabil impartind o canapea cu niste straini.

Noaptea, in schimb, e mai bine, semintunericul rosiatic mai sterge din contururi si ajungi sa te simti chiar bine in scaunele parca scoase din Portocala mecanica.

blabla

Desi noua ne place, trebuie sa recunoastem ca daca stai mai departe de Romana, nu prea exista vreun motiv sa te deplasezi pana acolo doar ca sa mergi in Bla bla. S-ar putea sa ai un bar la fel de dragut si la tine in zona.

Fiindca ca e atat de mic si nu promite cine stie ce in plus fata de alte baruri de felul lui, Bla bla e excelent ca loc de baut o bere cu prietenii daca locuiesti prin zona. Si, mult mai important decat atat, ca loc de chiul si de pierdut vremea intre seminarii.

4 comentarii

Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
Dani
#1 -

absint

Si noua ne place Bla-Bla. Recomand absintul pentru prepararea caruia barmanul performeaza un mini-show :)

Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
bogdan
#2 -

hmmmm

Ash pune-o cu patroana :> voi?

Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
criticu
#3 -

e misto da' nu prea!

E misto da'nu prea! Pe afara e vopsit gardul iar inauntru leopardul, adica aveti grija ce beti si ce mancati. Bautura este contrafacuta iar mancarea mai veche ca vinul.
Aviz ASE-istelor!

Bar & Coffee Lounge: Bla Bla
irina
#4 -

#

e un bar trist .. si mai gol k aprozaru d la colt...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera