Bar: City Blues

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Citeam ca atunci cand nu canta in trupa Vama, Eugen Caminschi si Dan Opris sunt in carciuma lor proaspat deschisa de pe Gabroveni. Or eu imi imaginez ca cei doi proaspat-afaceristi canta mai mult in Vama decat sa dea atentie barului, care n-are nicio urma de atmosfera, fie ea si vamaioata.

city blues

Cum intri pe Gabroveni de pe I.C. Bratianu, pe partea stanga, printre ruinele de rigoare reparatiilor din zona Lipscani, dai de o poarta si de un gang. Urmaresti sagetelele care trimit catre City Blues si ajungi la etaj. Langa un centru de predare de limbi straine, iti sar in ochi doi domni care vor sa iti transmita ca acolo se intampla ceva blues. La ora sase era inca liniste completa si ne-am asezat cuminti la masa. Dupa cinci minute aflam ca servirea se face la bar.

city blues

Ma uit pe "flyerul" pe post de meniu, in cautare de ceva nou. Am gasit doua beri ale caror nume nu imi sunau cunoscut: Kostriker (bere neagra) si Bitburger (bere blonda). In total 13 lei. Preturile sunt mici, in general berea, sucurile ori cafeaua sunt pana in 10 lei. Locul e plin de mese, intr-un mic culoar sunt doua canapele si se fumeaza pretutindeni.  

city blues inside

Dupa ca au mai venit doi rockarasi, s-a dat drumul la plasma, cum bine ii sade romanului. Fundalul sonor a fost asigurat asadar de Kiss TV. Fundalul vizual a fost asigurat de picturile rupestre ale artistului plastic Stefan Daniel Lazarescu. Daca va place arta lui, puteti sa cumparati suveniruri chiar din bar.

Din nou, un bar fara pretentii, dar intr-un fel deranjant. Oare cer prea mult dorindu-mi un bar cu atmosfera cosy si un mini-concept, macar pentru zona veche a Bucurestiului?

City Blues, Gabroveni, nr 24 
2 comentarii

Bar: City Blues
DeMaio
#1 -

uof...

Nici urmă de blues, care va să zică. Ei lasă, şi în Blues Cafe, în Villacrose, am nimerit o zi în care se asculta muzică grecească. Am dispărut în 10 secunde din bomba aia.

Bar: City Blues
MarK
#2 -

dracul nu e negru , e blond !

ei , daca sunt doar chelnerii nu veti asculta blues dar au fost destule concerte bestiale. poate dupa 1 oct si supa ora 21 (de preferat) veti trai alte senzatii. have fun ! ps: ai inteles gresit . basistul din Vama nu exista in aceasta schema. ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera