Bar&Cafenea: Plach - Friends & Coffee

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De Plach - Friends & Coffee am tot auzit de la prieteni si toti vorbeau numai de bine, asa ca astazi, pentru ca tot eram prin zona si mai aveam ceva timp de pierdut, nu am rezistat tentatiei de a-i face o vizita pentru a ma convinge pe pielea mea. L-am gasit destul de repede; adevarul e ca tinand cont de localizare - la parterul unei cladiri de birouri si cu vedere la bulevard - nici nu prea ai cum sa-l ratezi.   

Inainte de a intra am avut grija sa ma dotez cu ceva presa de citit, pentru a nu-mi petrece tot timpul uitandu-ma pe pereti. Abia dupa ce m-am asezat la masa mi-am dat seama ca nu era neaparata nevoie sa-mi cumpar ziare, asta pentru ca inauntru, langa cuier, era un raft in care se gaseau reviste si ziare din plin, la zi, iar pe pereti patru plasme satisfaceau oricui nevoia de informar,e fie ca era vorba de politica, de stiri sau de sport.  

Plach - Friends&Coffee

A nu se intelege ca locul bubuia de vocile agresive ale prezentatorilor de stiri sportive sau ale reporterilor de teren. Fondul sonor era asigurat de cateva boxe bine plasate din care curgea nici prea tare nici prea incet o muzica foarte placuta, un chillout alternat din cand in cand cu electro-jazz sau cu cate o melodie de la formatii precum Thievery Corporation, care se potrivea de minune cu oamenii tolaniti pe una dintre canapele cu un laptop in brate si care profitau de wi-fi-ul din local pentru a naviga pe diverse siteuri.

Chelnerii au asteptat sa ma instalez comod, sa ma acomodez cu atmosfera, iar in momentul cand am deschis ziarul si am citit primele propozitii dintr-un articol s-au apropiat discret si mi-au lasat meniul pe masa cu un zambet de "bine ati venit". Apoi dupa ce mi-am ridicat privirea din meniu s-au apropiat cu aceeasi discretie pentru a-mi lua comanda. Serviciul a fost excelent: amabili, politicosi, prompti. Iar preturile sunt de asemenea bune si oferta destul de generoasa - ceaiurile sunt 7 RON, bauturile racoritoare (cola, fanta, sprite, granini etc.) 6 RON, o limonada 10 RON, cafelele au preturi care variaza de la 6 RON la 14 RON, cocktailurile alcoolice au preturi care incep de la 12 RON, iar cele non-alcoolice de la 11 RON.    

Plach - Friends&Coffee Plach - Friends&Coffee
Plach - Friends&Coffee

Dar la Plach se poate si manca, de exemplu un mic-dejun este 15 RON, un pranz este 30 RON, iar cina 20 RON, insa va lasam pe voi sa descoperiti meniul in intregime si sa ne lasati impresii. Inauntru totul arata foarte bine si este decorat cu bun gust: scaunele sunt din plastic transparent asa cum puteti vedea si din poze (nu foarte confortabile dupa un timp, menite probabilor intalnirilor scurte), dar exista si canapele, iar acestea sunt bineinteles mult mai confortabile. Localul este foarte curat, toaletele de asemenea.

Datorita amplasarii sale la parterul unei cladiri de birouri, clientela este formata in mare parte din corporatisti sau oameni de afaceri, dar nu exclusiv.  

Plach - Friends&Coffee

Plach este un loc foarte primitor care nu o sa te lase cu un gust acru in nici o privinta, decat daca ai uitat sa-ti indulcesti limonada cu zahar sau cu miere.  

Mai multe poze pe 100eyes

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera