Bar: Aquarium

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Azi ne-am decis sa scriem despre un bar micut, dar dragut si foarte potrivit daca ai chef sa bei o cafea, sa citesti ceva, sa-ti faci o tema sau pur si simplu sa stai la palavre cu un prieten fara sa te asurzeasca muzica. Aquarium are dezavantajele sale (in mare parte  din cauza dimensiunilor), dar ne place.

Aquarium

Asezat undeva intre Piata Romana si Piata Victoriei, pe una din stradutele cu case vechi si curti umbrite vara de vii sau de pomi stufosi, Aquarium este mai tot timpul populat de studenti de la ASE sau de la SNSPA, ambele facultati fiind amplasate in apropiere. E destul de greu de gasit pentru ca este camuflat intr-o casa absolut normala pe exterior. Vara, terasa se vede de pe strada, dar iarna, e posibil sa intri in curtea cuiva daca nu esti atent :P

Aquarium

Are trei incaperi mici, asezate una dupa alta. Prima este cea mai spectaculoasa: are o singura masa si barul, dar atat tejgheaua mesei cat si cea de la bar sunt sprijinite de niste acvarii (reale!) care te fac sa te gandesti de doua ori inainte de a te juca cu picioarele pe sub masa. Acest mic detaliu, combinat cu peretii albastri, chiar creeaza o senzatie faina, suprarealista, completata noaptea de lumina albastra de neon. Din pacate, aceasta incapere este de nefumatori, iar celelalte doua au mese si fotolii absolut normale.

Aquarium

Un amanunt care ne-a placut si ne-a displacut in acelasi timp este televizorul. Mai exact televizoarele. Date prea tare, acopera muzica aproape complet. In plus, pentru ca barul este mic, mesele sunt apropiate si televizorul nu este suficient ca toata incaperea sa nu auda ceea ce discuti. Usor neplacut, te face sa te simti ca la biblioteca, cel putin pe timp de zi. Seara e ok, muzica creste in volum, insa atunci se aduna mai multi oameni, care oricum fac galagie.

Aquarium

In rest, numai de bine. Preturile sunt decente: cafea, ciocolata calda sau suc - 4 lei (sucurile naturale precum Santal sunt 5 lei), ceaiul cald - 5 lei, berea - cu destule sortimente - intre 4 si 8 lei.

Aquarium da impresia unui bar nepretentios si cald, a unui loc care nu vrea sa socheze prin nimic - pentru ca oricum are o clientela constanta, acvariile doar il disting de celelalte baruri studentesti din zona - fara insa ca asta sa dauneze serviciilor. Oamenii isi fac treaba asa cum trebuie, cu un interes suficient pentru ca cei care vin acolo sa nu aiba de ce se plange.   

Aquarium
Str. Constantin Daniel
Telefon: 0722-300-002
6 comentarii

Bar: Aquarium
Nick
#1 -

iii

De ce "albastrii"? Asa, sa fie mai multi "i" acolo, in caz de o nevoie, ceva?

Bar: Aquarium
Catalin VIeru
#2 -

un bar super!

Intr-adevar Aquarium e un bar foarte dragut! Merg aproape zilnic acolo sa beau un ceai negru cu lapte sau o bere (dupa caz! - cazul inseamna ceai daca mai trebuie sa ajung la facultate, bere daca dupa bar merg acasa). Intr-adevar, mjoritatea clientilor vine foarte des, mai ales noi, cei din FCRP - SNSPA. Ce ma bucur sa vad barul acesta aici! :)

Bar: Aquarium
Ada Toma
#3 -

Va multumesc

Buna ziua,

Sunt patroana acestui barulet micut si pe aceasta cale vreau sa va multumesc in primul rand pt publicitatea care ati facut-o , si in al doilea rand clientilor pt fidelitate.
Terasa acoperita de vita de vie ,reamenajata (canapelute, ratan) va asteapta incepand din 1 aprilie cu mult drag.
Ada Toma

Bar: Aquarium
Catalin Munteanu
#4 -

Super bar si o super servire

Ceea ce imi place in acest bar este servirea prompta, pretul produselor, sub media pietei, si de ce nu...atmosfera

Bar: Aquarium
Ioana
#5 -

Nemultumire

M-a dezamagit barul...servirea cat si gustul frappe-ului pe care l-am comandat...e un bar pe care nu o sa-l mai vizitez prea curand

Bar: Aquarium
Adrian Iamandi
#6 -

!!!!

acel barulet nu numai ca sa tinut bine dar a tinut si sala de internet zisa (CC) sau Greenclub si are si multi ani eu il stiu cam de 11

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera