Ageless Club, cu muzica live

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe Calea Serban Voda, acolo unde era odata un club studentesc si unde e acum Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, intr-un subsol spatios s-a deschis acum cateva luni Ageless Club, unde am fost prima oara cu ocazia concertului de country blues al lui Terry Lee Burns feat. Cyfer.

Facut parca special pentru concerte, Ageless e o sala dreptunghiulara, antifonata (sub tavanul aparent se zaresc "cofraje de oua" din burete) si cu acustica buna, cu mult spatiu de stat jos care, banuim, s-ar putea transforma si in spatiu de dans.

Ageless Club Ageless Club
Ageless Club Ageless Club

In mijlocul clubului sunt mese de cate 4 fotolii, iar pe laterale sunt canapelele cu masute joase, confortabile daca stai la taclale, dar incomode cand e concert pentru ca - inevitabil - cativa comeseni vor sta cu spatele spre scena.

Preturile sunt medii, serviciul bun si rapid, iar in perioada precedand concertul de vineri muzica ambientala (rock in seara aceea, virand in pauza spre oldies) a fost la un nivel scazut, permitand socializarea pe la mese.

Ageless Club Ageless Club

Pana sa se stinga lumina si sa inceapa concertul, ne-am amuzat uitandu-ne pe pereti, unde se afla cateva panouri inalte cu reprezentari caricaturale ale diversilor cantareti, mai vechi sau mai noi. Ne-am amuzat sa vedem un Eminem foarte serios langa un James Hetfield foarte furios, pe Britney Spears langa Santana si mai ales pe Marilyn Manson langa... Cristi Minculescu.

Ageless Club Ageless Club

Mai avem o bulina alba pentru toaletele curate, apoi incepem cu cele negre. Prima - aerisirea cam defectuoasa, la jumatatea concertului era deja fum, lucru care ne-a mirat nitel, avand in vedere ca Cyfer (invitatul lui Terry Lee Burns) anuntase acum jumatate de an ca nu va mai concerta in cluburi in care se fumeaza.

Urmatoarele buline negre se pot deduce din imaginile de mai jos:

Ageless Club Ageless Club
Holsten nefiltrat - 6 lei 400ml (una dintre putinele variante de bere care sa nu fie la 0,33l)

Stim un neamt capos si tipicar cu berea lui care, daca ar fi primit paharul cu guler de spuma de 4 degete grosime, i l-ar fi facut guler chelnerului.

Apoi, un amanunt pe care era cat pe ce sa-l mentionam la inceput, dar l-am lasat pentru sectiunea criticilor de final, ceea ce se vede in imaginea din dreapta sus nu este vreo fundatura din spatele clubului, ci chiar intrarea, care arata ca o invitatie pentru pisicile cartierului sa dea iama prin resturi si cutii. Neglijent si urat, mai ales cand e vorba de un club care se auto-prezenta, la anuntarea deschiderii oficiale, "un club exclusivist din Capitala, care promite sa ofere clientilor muzica live de cea mai inalta calitate si servicii ireprosabile". (Fie vorba intre noi, e cam greu sa asociezi "muzica live de cea mai inalta calitate" cu Connect-R care a cantat la deschidere, dar nu vrem sa judecam pe nimeni, in fond.)

Desi am fost in Ageless intr-o seara de concert de blues si nu stim cum e atmosfera in alte seri*, putem spune ca ne-a placut acolo si ca impresia noastra generala este de loc cu mult mai mult bun gust decat il arata prezentarea video de mai jos.*Daca totusi sunteti curiosi sa stiti cam ce tip de concerte se tin acolo, va putem spune ca in ultimele luni pe scena Ageless au cantat (linkurile duc spre albume foto pe pagina de FB a clubului) Connect-R la deschiderea oficiala, Les Elephants Bizzares, Barock, Isolier Band si trupa rezidenta A&C, Inopia si Over drive, Glissando, Cyfer si trupa Tribut, feat. Costi  Sandu.

1 comentariu

Ageless Club, cu muzica live
vio
#1 -

ageless

Am fost ieri la Ageless unde s-a tinut un festival undeground rock ceva. In general dragut: locul curatel,organizarea cantarii destul de buna ,acustica buna, trupele s-au straduit. Nu prea era in regula cu asezarea in sala:in mijloc trona o masa cu niste tipi care nici macar nu s-au prefacut ca asculta si tipele de la bar cam 'senine' (ca sa nu zic mai mult), lipsite de entuziasm si in general de orice emotie. Parca abia asteptau sa plece acasa si sa asculte ...'vara nu dorm' :)
Per total binisor : m-as mai duce pt. cantarile live.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera