5 to go - cafeneaua cool de pe Lahovari unde toate produsele costa 5 lei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

O noua cafenea concept si-a facut loc in peisajul bucurestean - se numeste 5 to go si o gasiti pe strada Eremia Grigorescu, vizavi de teatrul Tanadarica.

E un loc micut si cool, decorat urban, in care vei gasi toate produsele la pretul de 5 lei, fie ca le savurezi acolo sau le iei la pachet.

La 5 to go ne-am simtit ca acasa - este un vibe foarte bun, muzica ok, atmosfera relaxata, iar cei doi barmani sunt amuzanti, amabili si rapizi.

In jurul tau vei vedea tot felul de elemente cu cifra 5, dar si table pe care sunt scrise preparatele pe care ti le poti cumpara - de exemplu, latte, cappucino sau fresh de portocale.


Unii dintre noi s-au si camuflat cu peisajul :)

2 ape sunt 5 lei, 2 cola la fel. Mai exista si mini-croissante, limonade, melcisori cu ciocolata, briose sau sandviciuri.

Nu se fumeaza, iar localul este deschis incepand cu ora 8 dimineata si pana la 17:00 dupa-amiaza.

Usa cafenelei se deschide mai mereu - multi tineri (in general elevi de la liceul din zona), dar si tot felul de oameni care vor sa se bucure de o cafea gustoasa in drum spre birou sau unde au ei treaba.

Cei de la 5 to go isi propun pe viitor sa deschida mai multe astfel de locuri in Bucuresti, iar noi credem ca este o initiativa foarte buna, mai ales ca avem nevoie de astfel de cafenele "matinale" in oras.

O alta bila alba o dam si pentru calitatea produselor - cafelele sunt facute cu atentie si grija, iar noua ne-au placut foarte mult la gust.

Sandviciul este unul banal cu cascaval si sunca, dar o buna varianta de gustare daca nu ati apucat sa mancati acasa. Am testat si prajiturelele si ne-au placut.

Asadar, noi va recomandam cu draga inima sa beti o cafea la 5 to go si va asiguram ca altfel va veti incepe ziua.

Nu e nimic fancy, nimic pretentios, doar un local simpatic, cool, cu oameni de treaba si plin de energie pozitiva.

Album foto aici.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera