5 motive pentru care Parcul Herastrau e cool. Editia 2016

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In functie de anii petrecuti in Bucuresti, ne raportam diferit la parcurile lui.
Pentru cei care au cunoscut orasul dintotdeuna parcurile to go sunt de obicei cele mai aproapiate de casa si un Herastrau de control cand mai e vreo ocazie/eveniment. Pentru cei care il descopera la studentie sau doar sporadic, Herastraul este ca o atractie turistica care nu poate fi data la o parte.

Este un parc incarcat de romantismul povestilor studentesti de odinioara, de sentimentul de nou si libertate pe care il ai in primele dati cand il strabati, dar si de o imagine apocaliptica a angoasei de weekend, cand e prea incarcat ca sa mai aiba personalitate.

giphy__4_.gif

Noi iubim acest parc si credem ca si in cele mai aglomerate momente, poate oferi clipe de liniste, asa ca ne propunem sa ne amintim de ce ne-am indragostit de parcul Herastrau si de ce este in continuare cool si in 2016.

#1 E plin de baruri cool in care ai merge si daca nu ar fi parc.

Un aspect mai putin asociat cu parcurile- locurile care ar trebui sa inspire sanatate, verdeata si aer curat- barul chiar contribuie la identitatea Herastraului. Impartite aproape ca-n NY cu niste exemplare ultra fancy, rupte dintr-un Gossip Girl prost pe care le vom ignora, exista cateva baruri in Herastrau in care ti-e drag a ramai dupa ce te-ai plimbat sau pentru care te-ai deplasa special: BarakaTete-a-Tete si The Library.

#2 Roaba de cultura a devenit unul din cele mai zen locuri din Bucuresti cu hamace, workshopuri de yoga, sport in picioarele goale, muzica, perne colorate, timpul petrecut acolo, te face sa te simti relaxat si aproape de natura.

#3 Ai spatiu pentru tot felul de activitati sportive, skate park, centru de inchiriat biciclete si parc de aventura cu trasee diferite in functie de rezistenta.

#4 Poti avea un date inedit, o plimbarea cu barca pe lac, urmata de teatru.

#5 Last but not least, activitatea noastra preferata din Herastrau, sa hranim veveritele, care sunt atat de dezinhibate incat iau mancarea direct din mana. 

Cu motive copilaresti, romantice, sportive si bahice, Herastraul ramane un parc in care poti sa gasesti, intr-un Bucuresti aglomerat si agitat, cateva momente scurte de libertate.





Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera