10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia incepe pe 12 iunie si tine pana pe 13 iulie.

Chiar daca Romania nu participa (ne-am cam obisnuit cu acest lucru) si indiferent daca sunteti sau nu microbisti, probabil ca o sa vreti sa vedeti impreuna cu prietenii macar cateva meciuri din aceasta editie, la o bere, pe o terasa racoroasa si frumoasa. 

In acest caz, va facem noi viata mai usoara si va oferim 10 terase (vom mai adauga pe toata durata campionatului) unde puteti vede meciurile de fotbal de la CM 2014.

Modelier [pe terasa]

Modelier este unul dintre locurile dragi noua din Bucuresti, nu doar pentru ca este pitit (str. Duzilor, nr 12), ci si pentru ca atmosfera este una foarte relaxata si plina de buna dispozitie. Noi ne simtim aici ca acasa si mai mult ca sigur atmosfera de pe terasa va fi una foarte frumoasa in timpul meciurilor importante din Brazilia.

modelier modelier

Ludic [pe terasa]

In noul Ludic nu o sa gasiti doar foarte multe jocuri, dar si o terasa supra-etajata foarte misto si ferita de caldurile caniculare de afara. 

La parter sunt 30 de locuri, iar meciurile vor putea fi vizionate la televizor. La etaj sunt peste 70 de locuri, iar meciurile vor fi proiectate pe un ecran mare.


sursa foto

Promenada [pe terasa, la inaltime]

Daca sunteti in cautarea celui mai mare ecran in aer liber pe care vor fi transmise meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal, atunci trebuie sa va indreptati atentia spre terasa mall-ului Promenada. Aici meciurile vor fi proiectate pe un super-ecran (8 x 6 m), la o rezolutie perfecta, printr-un proiector unic in Romania (de 35.000 de lucsi).

Programul meciurilor de pe Promenada il gasiti aici.

Piranha [pe terasa]

In Regie e intotdeauna atmosfera frumoasa atunci cand se proiecteaza meciuri de fotbal in aer liber. Si, cum cel mai frumos loc din Regie este terasa Piranha, aici trebuie sa vedeti meciurile de fotbal de la CM 2014. Paunii si fazanii diamant o sa faca si ei galerie.

Insa, din cauza vegetatiei de aici, sunt si foarte multi tantari. O idee buna este sa va luati Autanul cu voi, altfel o sa va scarpinati pe toata durata meciurilor.

Van Gogh [inauntru, cu posibilitatea unor transmisii pe terasa]

Daca tineti neaparat sa vedeti meciurile in Centrul Vechi, atunci cea mai buna optiune este Van Gogh (mai ales atunci cand joaca Olanda).

Meciurile din grupe vor fi proiectate in cafenea, unde a fost instalat si un draft special ca sa iasa berea repede. Pentru sferturi / finala exista posibilitatea ca acestea sa fie transmise si afara, pe terasa.

Fabrica [pe terasa]

Fabrica este o terasa pe care am putea sa stam cu zilele. Are tot ce-i trebuie ca sa nu te plictisesti. In plus, este si ieftina, iar meciurile de fotbal o sa se vada foarte bine de oriunde alegi sa te pozitionezi pe terasa, chiar si in leganele din locul de joaca pentru copii.

Have a Cigar [pe terasa]

Have a Cigar s-a mutat pe Dianei 11 si are acum o terasa mult mai generoasa. Pe pagina lor de Facebook anunta cu mandrie ca meciurile de la CM 2014 vor fi proiectate pe un ecran mare.


sursa foto

Stadio [pe terasa din atrium]

Stadio este un loc foarte prietenos cu iubitorii de sporturi, iar meciurile se vor vedea excelent pe plasmele suspendate in centrul terasei.

Unde mai pui ca fiind pozitionata intr-un atrium, terasa este mult mai racoroasa, nefiind lovita direct de soare in timpul zilelor caniculare.

 
sursa foto

J'ai Bistrot [inauntru, cu posibilitatea unor transmisii pe terasa]

In J'ai Bistrot meciurile vor fi transmise in interior, dar ni s-a spus ca inca nu este totul batut in cuie si exista posibilitatea ca unele meciuri sa fie transmise si pe terasa.

Ar fi pacat sa tina Campionatul Mondial doar in interior, terasa fiind minunata si perfecta pentru vizionarea unui meci de fotbal tensionat alaturi de prieteni.

Ota [pe terasa, cand nu ploua]

Nu ne asteptam, dar meciurile vor fi transmise si pe terasa din Ota. Insa, tineti cont ca aici nu este deschis in toate zilele saptamanii, dar miercurea si joia sigur veti gasi deschise portile gradinii de pe Doctor Staicovici. Cel mai bine este sa urmariti pagina de Facebook, unde se anunta zilele in care este deschis.
5 comentarii

10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal
Eva
#1 -

Epic

Primitoarea terasa a barului Epic (Coltei, nr 50)va asteapta sa vedeti meciurile campionatului mondial. In caz de ploaie, e televizor si inauntru, la adapost. :)

10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal
mariaC
#2 -

Ceainaria Tabiet

Si ceainaria Tabiet are o terasa superba intr-o zona verde si linistita. Au proiector pe terasa deci poti urmari meciurile in orice colt te-ai afla :D :D
Aaaa... si bere la draft!

10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal
stefan
#3 -

daiazic pe mantuleasa

pentru berea zaganu si atmosfera. Deci ne vedem acolo pe terasa

10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal
The Jar Bar
#4 -

The Jar pe Sfantul Stefan 21

Si pe terasa The Jar (sf. stefan 21) sunt proiectate meciurile iar berea la draft e 5 lei :). Daca sunteti curiosi, aruncati un ochi peste pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/thejarbarandpub

10 terase din Bucuresti unde poti vedea Campionatul Mondial de Fotbal
Champions League Pub
#5 -

Champions League Pub

Si noi am deschis un nou bar sportiv! Va asteptam la Champions League Pub pe strada Popa Nan nr 48! www.clpub.ro

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera