10 restaurante potrivite pentru masa de sarbatori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mesele bogate in familie aproape ca au disparut, e adevarat, insa in locul lor trebuie sa gasim o alternativa. Cea mai buna optiune pentru a-i aduna toti prietenii la o masa este sa faci o rezervare la un restaurant si sa mancati ceva bun, intr-un decor care sa para familiar.

Am facut asadar o lista cu 10 locuri care ni se par "in spiritul Craciunului", atat ca decoratiuni, atmosfera, dar si ca mancare. Cozy, calde, "de iarna".

Trattoria Il Villagio - citeste cronica

Avem o pasiune pentru restaurantele italienesti si mai ales cele care incearca sa creeze un pic din atmosfera autentica din Italia la noi in oras. Este o varianta buna pentru masa de Craciun.

Victoriei 18 - citeste cronica

Sub numele de "restaurant-vitrina" locul aduce mult a concept-store, avand ca tema centrala reveria, caci - cu norii aceia din vata pusi la ferestre te simti ca intr-un vis. Puteti merge aici pentru o cina de sarbatori putin mai neconventionala.

Osteria Zucca - citeste cronica

Un alt local cu mancare italieneasca, la care merita sa mergeti daca doriti ceva mai "usor" decat mancarea traditionala.

Caru' cu bere - citeste cronica

toata lumea a mancat aici cel putin o data, orice strain venit prin Bucuresti este adus pe-aici de prietenii romani. Mancarea nu te da pe spate, dar e buna si corecta, la preturi pentru toate buzunarele. Tocmai bun pentru o masa de craciun cu buget restrans.

Hanu' lui Manuc - citeste cronica

Hanu' lui Manuc este un clasic - mai ales ca s-a renovat locatia, este perfecta pentru un ospat de Craciun.

La Mama

Sfatul Metropotamului: pentru un pranz bun, incercati ghiveciul calugaresc (12 lei), nou in meniu, la care-ati putea cere si niste felii de paine coapte condimentate; rata, asezata la locul ei pe varza acra (26 lei portia mica), este si ea bunicica.


Sursa foto

Nicoresti - citeste cronica

Nicoresti nu exceleaza decat prin mancareafoarte buna, traditionala. Este o alegere buna pentru o cina in familia, daca nu aveti un buget foarte mare.

Naser - citeste cronica

Mancam la Naser de foate multi ani si desi atmosfera de acolo nu e chiar un vis frumos, mancarea nu ne-a dezamagit niciodata. Este o alegere neconventionala pentru Craciun.

The Old Sibiu - citeste cronica

The Old Sibiu este un restaurant elegant, care imbina elementele gratioase cu cele autentice - spre exemplu, mese aranjate simandicos, cu scaune din lemn, pictate manual. Preturile sunt putin peste medie, insa nu exagerate, insa mancarea este foarte buna.

Modelier - citeste cronica

Despre Modelier putem spune ca este un loc mai tineresc, unde puteti merge cu amicii pentru a manca burgeri, pentru a sta in compania unor oameni relaxati. Modelier este bun pentru o iesire "usoara" si pentru cateva jocuri in familie (carti, Dixit, Catan sau Monopoly).

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera