10 restaurante potrivite pentru masa de sarbatori

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mesele bogate in familie aproape ca au disparut, e adevarat, insa in locul lor trebuie sa gasim o alternativa. Cea mai buna optiune pentru a-i aduna toti prietenii la o masa este sa faci o rezervare la un restaurant si sa mancati ceva bun, intr-un decor care sa para familiar.

Am facut asadar o lista cu 10 locuri care ni se par "in spiritul Craciunului", atat ca decoratiuni, atmosfera, dar si ca mancare. Cozy, calde, "de iarna".

Trattoria Il Villagio - citeste cronica

Avem o pasiune pentru restaurantele italienesti si mai ales cele care incearca sa creeze un pic din atmosfera autentica din Italia la noi in oras. Este o varianta buna pentru masa de Craciun.

Victoriei 18 - citeste cronica

Sub numele de "restaurant-vitrina" locul aduce mult a concept-store, avand ca tema centrala reveria, caci - cu norii aceia din vata pusi la ferestre te simti ca intr-un vis. Puteti merge aici pentru o cina de sarbatori putin mai neconventionala.

Osteria Zucca - citeste cronica

Un alt local cu mancare italieneasca, la care merita sa mergeti daca doriti ceva mai "usor" decat mancarea traditionala.

Caru' cu bere - citeste cronica

toata lumea a mancat aici cel putin o data, orice strain venit prin Bucuresti este adus pe-aici de prietenii romani. Mancarea nu te da pe spate, dar e buna si corecta, la preturi pentru toate buzunarele. Tocmai bun pentru o masa de craciun cu buget restrans.

Hanu' lui Manuc - citeste cronica

Hanu' lui Manuc este un clasic - mai ales ca s-a renovat locatia, este perfecta pentru un ospat de Craciun.

La Mama

Sfatul Metropotamului: pentru un pranz bun, incercati ghiveciul calugaresc (12 lei), nou in meniu, la care-ati putea cere si niste felii de paine coapte condimentate; rata, asezata la locul ei pe varza acra (26 lei portia mica), este si ea bunicica.


Sursa foto

Nicoresti - citeste cronica

Nicoresti nu exceleaza decat prin mancareafoarte buna, traditionala. Este o alegere buna pentru o cina in familia, daca nu aveti un buget foarte mare.

Naser - citeste cronica

Mancam la Naser de foate multi ani si desi atmosfera de acolo nu e chiar un vis frumos, mancarea nu ne-a dezamagit niciodata. Este o alegere neconventionala pentru Craciun.

The Old Sibiu - citeste cronica

The Old Sibiu este un restaurant elegant, care imbina elementele gratioase cu cele autentice - spre exemplu, mese aranjate simandicos, cu scaune din lemn, pictate manual. Preturile sunt putin peste medie, insa nu exagerate, insa mancarea este foarte buna.

Modelier - citeste cronica

Despre Modelier putem spune ca este un loc mai tineresc, unde puteti merge cu amicii pentru a manca burgeri, pentru a sta in compania unor oameni relaxati. Modelier este bun pentru o iesire "usoara" si pentru cateva jocuri in familie (carti, Dixit, Catan sau Monopoly).

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera