9 locuri unde poti organiza cea mai tare petrecere

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol prezentat si sponsorizat de Ursus

Ti-am dat cateva sfaturi despre cum poti organiza cea mai tare petrecere, dar poate nu stii ce loc sa alegi pentru aceasta. Avem noi cateva sugestii si in acest sens si, stai linistit, sunt pe toate gusturile, asa ca ai de unde alege.

Bicicleta

Pe Lipscani, la nr. 38, la etaj te asteapta biciclete, multe biciclete. Unele in viata, ca cea care va facea cu ochiul/roata din balcon, altele desenate/pictate pe pereti si vreo 17 care si-au jertfit piesele, punand coarnele (la propriu) pentru a oferi biciclistilor urbani si nu numai lor un spatiu neconventional si prietenos, care sa gazduiasca, pe langa sub-inteleasa socializare, si o gramada de happening-uri: evenimente pro velo, trip-uri audio-vizuale, expozitii, workshop-uri, mixologie!

Daca prietenul in cinstea caruia vrei sa dai o petrecere este pasionat de biciclete, atunci asta este locul in care trebuie sa-l aduci.

Biutiful

In tot localul exista un amestec placut de nou si vechi, ieftin si scump. La intrare esti intampinat de un zid de butoaie de lemn, de partea cealalta de instalatii de distilare din cupru. Printre toate acestea isi gasesc locul si canapele din piele sau catifea si instalatii artistice contemporane: un cap mare si colorat de iepure sau altul de elan.

O sa-ti placa cu siguranta la ei pentru ca locul este cu adevarat biutiful.

Expirat

Sub Energiea se afla Expiratul, un club cu vechime in Bucuresti, cu preturi pentru toate buzunarele, atmosfera si muzica buna. Daca rezervi o masa din timp, e perfect, te vei putea retrage acolo cand iti obosesc picioarele de la atata dans.

De un lucru poti sa fii sigur, orice noapte aici este memorabila.

Mojo

Clubul are trei niveluri. La fiecare gasesti altceva. La etaj si parter atmosfera este mai relaxata si linistita, nebunia se intampla la subsol, acolo unde trebuie si tu sa-ti duci prieteni. Muzica live, karaoke, shoturi si toate ingredientele necesare pentru o noapte de pomina.

Ai grija sa rezervi din timp o masa incapatoare.

Fire

E adevarat, cand zici Fire Club te gandesti automat la muzica rock si plete, dar sa nu uitam ca pe aici au trecut si cateva concerte si festivaluri de hip hop. In timp, Fire Club a ajuns sa insemne mai ales muzica buna, preturi mici si un loc deschis culturii underground.

Acum, Fire Club si-a deschis si pub, cu o terasa destul de generoasa, pe jumatate acoperita. Noul loc arata foarte bine si se afla chiar in spatele clubului de pe Gabroveni 12 (cu intrare si de pe Covaci 7).

Curtea Berarilor

Cei care pana acum nu prea gaseau mese libere in Centrul Vechi pot incerca si la Curtea Berarilor, care se extinde de la an la an. Restaurantul/barul are un aer nemtesc.

Apropos de asta, daca aveti noroc, puteti prinde loc la una dintre mesele cu dozatoare proprii de bere, perfect pentru o petrecere cu gasca. Iti iei singur cata bere vrei, nu mai astepti dupa chelner, dozatorul inregistreaza, la final vine nota. Partea proasta e doar ca nu mai poti minti pe nimeni ca "sunt la a doua bere, serios".

Interbelic

Interbelic s-a mutat in apropiere de Calea Victoriei, in prelungirea Str. Lipscani, in spatele magazinului Victoria.

Noua locatie arata foarte bine, este ceva mai spatioasa, cocktailurile sunt la fel de bune si creative, iar prietenii tai vor fi incantati.


sursa foto

Thomas Antique

Daca iti plac muzeele (adica sa stai sa casti gura la lucruri), daca iti plac vechiturile (sa le mirosi, sa le atingi, sa casti gura la ele), daca iti place podul bunicii (mirosul, aerul, atmosfera) si daca esti si amator de design retro, o sa vrei sa te muti in Thomas Antiques, magazin cu antichitati, decoratiuni si bar in Centrul Vechi.

O petrecere aici poate fi destul de interesanta.

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc e renovat foarte frumos, arata "ca nou". Mancarea este super buna, iar preturile sunt acceptabile.

Terasa este perfecat pentru o petrecere cu gasca in aer liber, mai ales ca locul este unul dintre cele cu multa istorie din Centrul Vechi.

Nu uitati ca vara asta Ursus da gust petrecerii - intra si tu pe momente.cool!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera