10 locuri din Bucuresti unde un pahar de vin costa mai mult de 20 de lei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vinul este una dintre bauturile preferate ale multor persoane, adeseori gustul fiind asociat si catalogat drept unul rafinat si datator de satisfactii nebanuite.

Dupa ce am auzit ca vinul rosu este la fel de eficient pentru sanatate ca mersul la sala ne-am propus sa fim mult mai consecventi si sa ne pastram in forma, cu ajutorul acestei licori.

Si totusi credem ca exista locuri in Bucuresti unde putem bea un pahar de vin bun, fara sa intram in panica in momentul in care primim nota de plata.

Drept urmare ne-am gandit ca ar fi utila o lista cu 10 locuri din Bucuresti unde un pahar de vin costa mai mult de 20 de lei, pentru zilele in care stati prost cu banii.

Divan - Floreasca

Am trecut pe acolo si surprinsi am constatat ca un pahar de vin costa peste 20 de lei. Si e vorba de vinuri pe care le gasim la preturi mai mici in alte restaurante. Insa acolo gasiti hummus (12 lei), saksuka - vinete prajite cu ardei iute, cartofi si rosii (14 lei), ceai turcesc de mere (10 lei), lipii fierbinti sau ciorba de linte (14 lei).

Bonne Bouche - Restaurant

Un loc frumos, cu atmosfera de bistro parizian, dar cu preturi pe masura. Pe pereti gasiti asezate strategic etichete de vin sau desene cu aer frantuzesc, o biblioteca plina cu carti completeaza decorul, in timp ce la intrare te intampina o colectie impresionanta de vinuri.

Casa di David

Este un restaurant de lux si in meniu gasiti o lista impresionanta de vinuri din care puteti alege, depinde de bugetul pe care vreti sa il alocati unei iesiri.

Sursa foto

Kunnai - restaurant thailandez din Bucuresti

Un loc high class unde un pahar de vin costa intre 24-28 lei. Dar pentru o seara de rasfat merita.

Bon - noul restaurant semnat Matei Corvin

Este bistro francez, pe Smardan 33, la etaj (la parter avem garderoba, barul si 2 masute la se poate servi un pahar de vin). De mancat se mananca sus si am fi avut de ales intre Salonul mesei ovale, Orangeria si Salonul sticlelor de vin.

Prime Steaks

Un restaurant mic si intim, unde pot merge la cina doar 44 de persoane. Dar pot asista la spectacolul oferit de chef cand prepara mancarea delicioasa.

Sursa foto

Roberto's

Aici aveti ocazia de mancati cele mai bune preparate italienesti, care merita un pahar de vin alaturi.

Sursa foto

Restaurantul Joseph

Este un loc de lux pe care il gasiti pe strada Dr. Ion Cantacuzino Nr. 8, Sector 1. Aici veti gasi in meniu o lista variata de vinuri.

Sursa foto

L'Atelier

Se afla in cadrul Hotelului Epoque si ofera vinuri din crame de la noi din tara, dar si din afara. Mai multe detalii despre meniuri gasiti aici.

Sursa foto

La Brasserie

Are Wine Club, deci e locul ideal pentru pasionati si cunoscatori. Totodata, si meniul de mancare cuprinde feluri rafinate si delicioase.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera