10 cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ne imaginam ca atunci cand te pregatesti sa iesi in oras si esti pe cale sa-ti alegi cluburile unde vrei sa ajungi, in principiu le alegi pe cele cu muzica misto si bautura ieftina.

Noi iti prezentam astazi 10 cluburi foarte cunoscute din Bucuresti unde muzica este buna de cele mai multe ori iar bautura are un pret decent.

Iata care sunt cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin:

1. Silver Church


Sursa: 1, 2

Pretul berii porneste de la 5 lei, muzica de obicei este buna iar locul destul de mare incat sa incapi cu toata gasca. De cele mai multe ori sunt concerte iar atmosfera este destul de placuta.

Adresa: Calea Plevnei nr. 61

2. Club A


Sursa: 1, 2

In Club A este tot timpul distractie. Berea costa intre 5 si 7 lei iar muzica este perfecta pentru o noapte de dans agitat. Daca n-ai mai trecut de mult timp pe acolo, poate ca e timpul.

Adresa: Blanari 14

3. Panic


Sursa: 1, 2

Panic se afla de fapt in locul unde clubul Control era inainte si anume pe strada Academiei. Clubul este foarte misto, berea are un pret decent (7 - 9 lei) iar muzica pe masura asteptarilor. Evenimentele sunt si ele la ordinea zilei, asadar ce mai astepti?

Adresa: Academiei nr. 19

4. Control


Sursa: 1, 2

Control si-a schimbat locatia (Constantin Mille 4) insa a ramas pe picioare in continuare. Obisnuiam sa mergem destul de des, multumita muzicii si a oamenilor misto pe care i-am intalnit acolo. O bere costa intre 7 si 9 lei.

Adresa: Constantin Mille 4

5. Fabrica


Sursa: 1, 2

Desi mai nou, toata lumea aminteste de terasa Fabrica si nu de club, noi vrem sa-ti amintim ca in club se tin multe concerte misto si ca locul este destul de aerisit iar berea foarte ieftina (6 lei draft).

Adresa: 11 iunie nr 50

6. El Comandante Grande


Sursa: 1, 2

In fiecare miercuri, clubul El Comandante Grande are o oferta de nerefuzat, cu 15 lei bei cata bere vrei. E bine de tinut minte, zicem noi.

Adresa: Str. Viitorului nr. 26

7. Mojo


Sursa: 1, 2

Un loc foarte misto unde poti asculta muzica buna si bea cu amicii pana in zori. Se afla pe strada Gabroveni langa Club Fire. O bere nefiltrata costa in jur de 8 lei in timp ce una normala intre 6 si 10 lei.

Adresa: Gabroveni 14

8. Kulturhaus


Sursa: 2

Locul cu cea mai ieftina bere din Bucuresti sau cel putin asa se spunea atunci cand a aparut, in orice caz o bere costa, momentan, doar 4 lei. Muzica este buna iar oamenii care frecventeaza de obicei locul sunt cam aceeasi care frecventeaza si cluburile mai sus amintite.

Adresa: Sfanta Vineri 4

9. RevengeClubul Revenge se afla pe Selari, in Centrul Vechi si zilele acestea vine cu o oferta de care probabil ai vrea sa stii si anume: in fiecare luni bauturile sunt vandute la litru. Asadar un litru de rom cu cola costa doar 20 ron iar un litru de rom alb cu 7UP tot atat.

Adresa: Selari 9-11

10. TurbohalleUnul dintre cele mai aerisite cluburi din Bucuresti unde se tin frecvent concerte misto cu trupe de pe la noi dar si de peste hotare. Asadar, dam o nota mare la muzica si o nota decenta la bautura. Berea costa intre 7 si 10 lei. Decent, am spune noi. Verifica insa site-ul inainte sa mergi, deoarece clubul este deschis doar cand sunt evenimente.

Adresa: B-dul Iuliu Maniu 244
4 comentarii

10 cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin
Eva
#1 -

hmmm...

Singurele locuri cu adevarat ieftine din acest articol sunt Kulturhaus si Club A, unde vodca energy cred ca este inca 5 lei. In ceea ce priveste restul exemplelor, trebuie un pic de atentie dedicata cantitatii: berea la 5 lei din Silver Church este la 0.33, ceea ce mi se pare nedrept si frustrant.
In general, 6 lei pentru o halba mi se pare doar un pret normal - nu decent si nici ieftin, daca te gandesti la cat costa, de fapt, berea din acea halba.

10 cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin
Alexa Ioana
#2 -

.

Daca te gandesti la pret versus calitate, preturile sunt decente. Eu m-am gandit la un pachet complet: loc misto, muzica buna, pret decent.

10 cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin
ale
#3 -

Comentariu nou

Sincer, cel mai ieftin loc din Bucuresti mi se pare The Lamper. Berea e la 4 lei si e la 0,5 L nu la 0,33 ca in Kulturhaus. Au si long drinks cu 10 lei si intre 6 si 8 seara e happy hour cu 7 lei long drinks-urile. Cafea 5 lei, Becks'u la 6 lei, Staropramenu la fel. Au si hamac si o biblioteca cu carti.Chiar daca nu e club, e un local demn de vizitat :) www.facebook.com/TheLamper07

10 cluburi din Bucuresti unde poti bea ieftin
Denisa
#4 -

bautura ieftina

stiu ca locul este referitor la cluburi din bucuresti, insa eu, care sunt din Deva, pot spune ca totul este mai scump in Regat decat ma aspteptam. La Deva majoritatea berilor sunt sub 5 lei, si majoritatea shoturilor sunt 5 lei. E cam aiurea ca in capitala totul este asa scumo...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera