Market 8 | design-style-food-photo-music-books-news

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

market 8

Intr-o seara de vineri asta am descoperit  un colt de lume suprarealist - magazinul conceptual /cafenea ["concept store"]  Market 8, situat in zona veche a Bucurestiului, Lipscani, mai exact pe strada Stavropolos 8.

Decorat cu piese unice de mobilier [mi-au atras atentia un fotoliu alb demential, anumite obiecte de decor minimaliste si scaunele de culoare rosu, negru, alb, de diferite modele de un farmec irezistibil - am rezistat tentatiei de a le "incerca" pe fiecare in parte si m-am multumit sa le admir si sa visez la uimitoarea mea viitoare casa], locul impresioneaza prin originalitate si bun-gust. Daca sunteti interesati de   fotografie, design, arhitectura, gastronomie puteti gasi aici si albume de gen. Creatii plastice ale unor tineri artisti sunt expuse impreuna cu creatiile Venerei Arapu, inclusiv mici piese de mobilier ale carui design ii apartin.

Atmosfera din cafenea [mai exact din living] are un iz frantuzesc dat de muzica ambientala si delicioasa French Bakery din meniu. Bunatatile poarta eticheta Patisserie fine pure beurre si se impart in trei categorii:  confisserie - tarte sau croissant-uri, patisserie - deserturi de tot felul [eu am incercat o tarta cu afine] si boulangerie - orice tip de paine si produse de panificatie. Meniul este mult mai bogat [salate, paste, deserturi, bauturi rafinate, cafele & other delicious stuff], iar preturile sunt acceptabile.

Mi-au placut in mod deosebit modelele de tapet din camera centrala pe tonuri de mov si cel rosu pe alb din "bucatarie" :) [in drum spre baie, veti avea surpriza placuta sa gasiti ultimele modele de bucatarii ultra-moderne]

Nu am apucat sa vad dormitoarele sau camerele de la etaj deoarece am ajuns acolo seara [cand doar cafeneaua era deschisa pentru clienti], dar la urmatoarea vizita voi explora fiecare coltisor in parte.

O informatie buna de stiut: cafeneaua este deschisa de luni pana sambata, de la 8 a.m. pana la 21 p.m., iar duminica este inchis.

Alte detalii referitoare la Market 8 [inclusiv poze] puteti gasi aici, aici si aici.

*poza este luata de aici
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera