Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Please insert disc 1 of "Ciresarii - The Ultimate Teenage Quest"

Please choose your character.

Tic - alter ego: Tzombi, catelul epic; skills: invizibilitate, se poate teleporta oriunde, vraja de omniprezenta; weak points: nas carn;

Maria - skills: face versuri si vede viata in rime; weak points: cozi impletite, se indragosteste repede de alte personaje;

Lucia - skills: +100 stiinta; weak points: annoying bitch;

Dan - skills: face adversarii sa moara de ras; weak points: -100 speed;

Ionel - skills: nu are; weak points: annoying mofo;

Victor - skills: +100 stiinta, +100 carisma; weak points: nu are;

Ursu - skills: poate cara un numar infinit de magic items. Stamina +100; weak points: nu are, cu exceptia unei slabiciuni pentru Lucia.

Engage to Level 1: Cavalerii florii de cires.

Scopul principal al jocului este descoperirea Zanoagei, o Pestera Neagra plina de questuri fantastice si probe de indemanare si cunostinte. Scopul secundar este anihilarea  gangsterilor din banda Expresul Negru, incepand cu il capo di tutti capi, vanatorul Petrachescu, care poate fi recunoscut dupa palariuta verde si magarul lui Buridan. Petrachescu devine invincibil daca se urca pe magar, moment cand capata +1000 speed. Momente de vulnerabilitate maxima: de fiecare data cand spune "pe cinstea mea".

Atacul trebuie planificat pe doua campuri de lupta, o instanta va merge prin pestera, alta pe afara, pe coasta muntelui in forma de cal de sah.

Echipa din pestera va merge doar cu pluta si cu barca gonflabila. Trebuie sa evite cu orice pret contactul cu apa. Ei trebuie sa colecteze unelte de silex si sa le asambleze intr-un puzzle la sfarsitul questului, pentru a putea descuia cufarul in care Mos Timofte (non-playing character) pastreaza pipa de spuma de mare si cheia de la ceasul din turn. Indiciu de urmarit: Tzangulica.

Echipa de afara va avea la randul ei de rezolvat questuri si de mentinut echilibrul ecologic, care se debalanseaza foarte rapid si poate duce la dezintegrarea Zanoagei. Atentie la animalele salbatice. Ursii dau stamina +30 si energy +20, dar fac si damage corespunzator. Vulnerabilitate maxima: in tufisurile de fragi si mure.

Momentul critic se va desfasura pe lac, la gura pesterii, cand jucatorii trebuie sa isi planifice asaltul final si in acelasi timp sa opreasca furtuna care ameninta sa distruga satul si cabana. Este momentul cand se vor descatusa energiile acumulate pe parcurs si fiecare personaj isi va putea folosi toate magiile. Bastinasii vor fi trimisi la templu ca sa asigure energia necesara miracolelor.

Nu va lasati distrasi de cele doua personaje care par ca se ineaca pe lac. Sergiu si Pompilica sunt de fapt spioni ai Expresului negru, plasati acolo cu scopul de momeala.
Odata salvati, vor respawna imediat in acelasi loc.

Lupta finala se va termina cand unul din personaje va reusi sa sa fure si sa incalece magarul lui Petrachescu. Acesta se va lansa pe orbita cu viteza gandului. Secretul pentru oprirea magarului sta in comenzile date, deoarece el reactioneaza pe dos. Magarul trebuie directionat spre epicentrul furtunii, in care, odata intrat, se va transforma in curcubeu, incheind astfel questul.

La sfarsitul nivelului toate personajele primesc gradul de inalt Cavaler al Florii de Cires, +50 stamina si +50 knowledge, cu exceptia lui Ionel, care nu primeste decat un cucui.

Go to the next level - Castelul fetei in alb.

6 comentarii

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
Jen
#1 -

Comentariu nou

super misto :)) astept si urmatoarele.

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
ionuca
#2 -

Comentariu nou

Incredibil de misto!!!! Awesome!

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
Monica
#3 -

castelul fetei in alb

astept castelul si mai ales toate scrierile criptate repovestite;) e volumul meu preferat...desi si ultimul mi-a ramas la inima

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
vio
#4 -

Comentariu nou

foarte fain! am sperat sa pot citi mai departe, sper ca autoarea (as zice dupa nume) sa fie motivata sa ne incinte cit mai curind cu o continuare:)

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
cristi
#5 -

Comentariu nou

haha, super tare!

Metropotam rescrie: Ciresarii, vol. 1
madalina
#6 -

Comentariu nou

super tare!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera