Tips and tricks: #3. Recomandari

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Recomandarile sunt cea mai importanta functionalitate a profilului. O fi el "oglinda" vietii tale de animal urban, care iese in oras, asculta muzici diverse si se uita la filme alese, dar daca ne uitam prea mult in oglinda nu castigam nimic. Avem mereu nevoie de idei noi, de locuri noi, de oameni noi.

Si aici intervin recomandarile pe care ti le face metropotam.

f

Pentru a primi recomandari corecte, adica pe gusturile tale, trebuie sa muncesti un pic. Mai precis, trebuie sa-i spui metropotamului mai intai ce iti place, altfel ar fi ca si cum ai intreba pe cineva de pe strada, "nu va suparati, cam ce film mi-ar placea sa vad sambata asta?"

Pentru a-ti completa profilul la un nivel minim, foloseste noile butoane Am fost acolo, Am ascultat, Am vazut si mai ales Imi place.

Esti curios despre un loc, un film sau niste muzica? Tine-le minte in profil (sectiunea Bookmarks) cu butoanele Vreau sa... vad / merg / ascult.

Pe masura ce iti adaugi in profil mai multe locuri, filme si muzica, metropotamul invata ce iti place, iar sansa de a-ti recomanda o plimbare in Herastrau cand tu vrei doar sa mananci o friptura de vaca va scadea simtitor :)


Nu mai sta pe ganduri, fa-ti un profil de Metropotam. Daca ai deja cont pe platforma Metropotam, logheaza-te si completeaza-ti profilul.

buton buton
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera