Tips and tricks: #1. Bookmarks

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Toti avem pe lista mentala cate un super bar pe care ni s-a recomandat sa il testam sau un restaurant demential (de bun, de ieftin, de cool).

Ce te faci insa cand te lasa memoria si... "ah, cum ii zicea, domne'?! N-are nimeni un numar de telefon al alora de la metropotam?". Desi nu ne-ar deranja sa ne suni, nu-i mai bine sa-ti faci lista (Vreau sa merg) direct in profilul tau de metropotam?

prtscr

...si toate se aduna in profilul tau, la sectiunea "Locuri unde vrei sa mergi", avantajos plasate chiar inainte de "Locuri unde ai fost" si "Locuri care ti-au placut".


Pana va lamuriti voi cum sta cu "bookmark locuri", noi o sa ascultam niste muzica... Ne-a recomandat un prieten o trupa... Era ceva cu... Mmm... Rrr... Cum iar am uitat sa ne luam lecitina, nu ne mai batem capul si bagam ochiul la "Ce vreau sa ascult". Tot in profilul de metropotam.

prtscr

Iar listele pe care le iubim cel mai tare sunt cele de filme pe care vrem sa le vedem, urmate indeaproape de listele de evenimente viitoare (Vreau sa merg), care sunt exact agenda de going out a viitorului apropiat.

prtscr


Nu mai sta pe ganduri, fa-ti un profil de Metropotam. Daca ai deja cont pe platforma Metropotam, logheaza-te si completeaza-ti profilul.

buton buton
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera