Spune-mi ce badge-uri ai primit ca sa-ti spun cine esti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa cum ati vazut sau ati citit, am lansat Profilul de Metropotam. Daca nu l-ati incercat inca, va recomandam sa dati o tura si sa ne spuneti si noua cum vi se pare (pe principiul observatii, reclamatii si laude pe metropotam [at] metropotam [punct] ro).

Pe langa faptul ca va puteti face liste cu toate filmele, trupele si locurile care va plac, aveti la dispozitie o serie de features care sa va faca viata mai usoara, de la bookmarks (cu toate lucrurile pe care vrei sa le tii minte), la recomandari personalizate pe gusturile voastre. Cheia este insa sa faceti cat mai multe actiuni pentru ca noi sa stim ce sa va recomandam. Si cu cine sa "va cuplam".

primul badge
Iar actiunile voastre nu doar va vor ajuta la crearea unui profil cat mai precis, ci va vor aduce badge-uri potrivite cu preferintele si gusturile voastre. Cu cat faceti mai multe actiuni, cu cat aveti mai multe sanse sa adunati badge-uri, unele mai misto decat altele.

Primul badge e doar primul pas! Nu va putem spune cum le puteti obtine pe toate, doar va putem incuraja sa le descoperiti. Putem sa va spunem insa ca unele sunt gandite pe sectiuni (muzica, filme, locuri), altele reprezinta un mix. Asa ca nu mai stati pe ganduri si incepeti sa colectionati.

badge-uribadge mix


Badge-uri va vor reprezenta gusturile si preferintele. Poate unii dintre voi veti aduna mult mai multe badge-uri pe filme, in timp ce altii vor colectiona mai tot ce se poate colectiona pe locuri. Cu siguranta insa, badge-urile vor spune ceva despre voi. Vor fi ca un CV scurt si colorat despre timpul vostru liber.

Avem pregatite multe badge-uri si vom pregati si mai multe, ca sa aveti mereu lucruri noi de descoperit. Nu trebuie sa le strangeti pe toate, ci doar pe cele care va reprezinta. Faceti exact actiunile care spun ceva despre voi - dati "imi place" pe filmele, locurile si trupele care va plac. Badge-urile vor veni apoi natural pentru a caracteriza haios preferintele voastre.

Nu mai sta pe ganduri, fa-ti un Profil de Metropotam!

buton sau buton

1 comentariu

Spune-mi ce badge-uri ai primit ca sa-ti spun cine esti
raluxa
#1 -

nice :)

nice video, nice feature:) succes!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera