Profil de metropotam - Bogdan (Nihasa)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe Bogdan il stim cel mai bine sub numele de Nihasa, mare iubitor de iepurasi, dupa cum spune sincer blogul sau. :) Nu-i place sa se indeparteze prea mult de casa, de aceea are o raza relativ clara de iesit in oras. Daca ar fi ghid, ar vrea sa prezinte in primul rand oamenii din spatele Bucurestiului, pentru ca el crede ca un oras e atat de maret pe cat ii permit locuitorii sai sa fie.

nihasa

Ce scrie la tine in buletin?

Nume si adrese conspirative, o zi de nastere identica cu a lui Ceausescu si o poza adorabila de la 14 ani. Spatele buletinului ... heh .. aia e alta poveste pe care o sa o aflati intr`un episod viitor.


Ce faci pentru bani?

Ochi frumosi parintilor ... Si momentan incerc sa imi perfectionez tehnica asta si pe alte persoane. Pana acum succesul a fost limitat ... dar sunt increzator. Speranta moare ultima... nu?


Pe unde iesi?

Sunt lipsit de recurenta si lenes ca o marmota. Nu imi place sa ma indepartez prea mult de casa. Asa ca de obiecei sunt prin triunghiul bucurestean : Piata Unirii - Piata Romana - Cismigiu. Locul in care ma simt cel mai bine e Sub (Pe) Baricade la 30 secunde de casa.

nihasa


Ce simti ca lipseste inadmisibil din Bucuresti?

O portiune turistica ... sau mai bine spus un oras vechi inconjurat de modern. Momentan e un mare amalgam ... ba o cladire veche ba una noua. Ca turist nici nu prea ai ce vizita.


Ce te surprinde cel mai mult in Bucuresti?

Cat de bine se aplica si se muleaza ipoteza "Six degrees of separation"


Daca ai fi metropoghid, unde ti-ai duce subiectii?

Probabil ca as renunta la rutina clasica : mergem in oras vedem cladiri si ne facem poze. As incerca sa combin vizualul cu socialul. Vreau sa prezint oamenii din spatele orasului. Pentru ca in definitiv un oras este atat de maret pe cat ii permit locuitorii sai sa fie.


Care e ruta ta zilnica?

Ha! Dormitor - Baie ! Un intreg ritual tragic-horror-comic de trezire. Orice altceva este variabil.


Ce-ti place, ce nu-ti place, ce ai schimba la Bucuresti?

Hmmm, imi place diversitatea. Imi place ca nu e suficient de mare incat sa te pierzi in el dar nici suficient de mic incat sa te plictisesti.
Nu`mi place culoarea ... parca totul este gri. Ar trebui sa zugravim orasul in niste combinatii de culori tipatoare si pline de viata.

nihasa


Prin ce e altfel Bucurestiul de restul lumii?

In afara de faptul ca este orasul in care m`am nascut, am crescut si in care inca locuiesc .... nu il gasesc cu nimic special fata de restul lumii. Poate prezenta mea il face un pic mai special dar deja dau dovada de o grava tulburare egocentrica.


Scrisorica pentru dom primar

Prefer sa ma abtin.2 comentarii

Profil de metropotam - Bogdan (Nihasa)
iancu
#1 -

cine stie cunoaste :P

ehehehe tare la baricade, e locul unde merg cel mai bine sedintele de brainstorming si de relaxare dupa birou :D de fapt e biroul after-hours :)

Ce tare e bolta aia care miroase a vin toamna :)

Profil de metropotam - Bogdan (Nihasa)
azazzelo
#2 -

mdeah....

hehe....nu pare chiar ashea d fioros....[aparentele inseala]:P

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera