La Rata pe varza poti ghici acum si fotografii cu locuri (urban, vacanta, going out)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Poate v-am lasat impresia ca Rata pe varza este un joc doar pentru amatorii de film. Ei bine nu. Acestia s-au jucat (si se joaca in continuare) cu filmele, dar era vremea sa introducem un capitol nou in joc - locurile.

Saptamana trecuta am dat drumul sectiunii de fotografii cu locuri (trebuie sa ghicesti unde a fost facuta poza), impartite in trei categorii:
- going out, imagini din baruri, restaurante, cafenele, cluburi (din Bucuresti sau din tara)
- urban, imagini din oras (Bucuresti sau din tara)
- vacanta, imagini din alte tari, dar si locuri de vacanta din Romania (munte, mare, samd)

Daca la film era simplu, trebuie doar sa ghicesti titlul, la Rata pe varza din locuri e putin mai greu. Trebuie sa ghicesti, in functie de ce vezi in poza, ori numele cladirii / monumentului, ori orasul, ori zona (Piata X, de exemplu).

Cele mai multe imagini merg pe modelul nume loc, nume oras. In cazurile fotografiilor mai generale, panoramice, raspunsul poate fi orasul (fara tara). Cateodata poate fi vorba doar de strada si de orasul de unde este. Fii flexibil in raspunsuri; noi dam fiecarei imagini cel putin 2-3 raspunsuri alternative, astfel incat toata lumea sa poata nimeri raspunsul corect.

f f f f
f f f f

Luati-l la o tura, spuneti-ne cum va place. Il gasiti aici (atentie, trebuie cont sa poti juca): concurs.metropotam.ro/rata-pe-varza-locuri. (In meniul cu sageata de sus poti selecta categoria preferata - urban, going out sau vacanta), sau, odata ce ai deschis o imagine, poti naviga prin toate, una dupa alta, indiferent de categorie.

IMPORTANT:
- punctajele raman ca si la Rata pe varza filme - 1 punct pentru imagine ghicita, 5 puncte pentru primul care a raspuns corect.
- punctajele din Rata pe varza se cumuleaza punctajului total din profilul tau de metropotam. Te poate ajuta, spre exemplu, sa aduni mai repede cele 500 de puncte de care ai nevoie pentru cardul Metropotam.
- functia de upload pentru jucatori va veni si ea, dar putin mai tarziu.

Vrem pareri: ce va place, ce nu va place. Ce simtiti ca lipseste?


Nota: jocul Rata pe varza are profil de metropotam, unde anunta concursuri (miercurea dam bilete la film, spre exemplu), update-uri de joc, noi functionalitati si unde se poate discuta despre acestea. Urmareste profilul Ratei ca sa vezi la un loc toate aceste informatii.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera