Jocul Rata pe varza are ca premii si bilete la film

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
hm
Pe langa premiile pe care le stiti deja, incepand cu 25 aprilie avem la Rata pe varza si bilete la film, oferite de Hollywood Multiplex.

In fiecare miercuri vom alege doua imagini din Rata pe varza din ziua respectiva, pe care le vom anunta aici.

UPDATE: incepand cu 11 mai vom da la acest concurs doar cate O imagine, la care vom alege doar UN castigator. Mai avem un concurs saptamanal cu bilete la film aici.


La sfarsitul zilei, la ora 17:00, dintre cei care ghicesc filmul la fiecare dintre imagini, se trag la sorti 2 castigatori, unul de la un film, unul de la celalalt. Nu trebuie neaparat sa ghicesti ambele filme pentru a intra intr-una din tragerile la sorti.

Cei doi castigatori primesc cate o invitatie dubla la film la Hollywood Multiplex pentru saptamana urmatoare, de luni pana joi, perioada in care isi pot alege la ce film vor sa mearga, ziua si ora. Exceptie fac doar avanpremierele.

Precizare - raspunsurile nu se dau prin comentarii (de aceea la acest anunt ele sunt si dezactivate), ci trebuie sa le ghicesti in cadrul jocului Rata pe varza, scriind corect numele filmului in campul de sub fiecare imagine.


Fii pe faza pentru imaginile de pe 27 aprilie!Imaginea de concurs pentru 11 mai: (click pe ea sa te duci in pagina unde dai raspunsul):

f
Castigator 11 mai: mihaelalala. Detalii pe mail.

Imaginile de concurs pentru 5 mai, scuzati intarzierea (click pe ele sa te duci in pagina unde dai raspunsul):

f f
Castigatorii de pe 5 mai: tuse si alany. Detalii pe mail, in curand.

Imaginile de concurs pentru 27 aprilie (click pe ele sa te duci in pagina unde dai raspunsul):

f f
Castigatorii primelor 2 bilete duble la film sunt: daschokoeis si sugarandspice. Detalii pe mail, in curand.Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera