Colectii - ce sunt si ce facem cu ele

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ti-ai facut profil de metropotam? Ti-ai facut liste cu filmele pe care le-ai vazut, locurile in care iesi, muzica pe care o asculti, si evenimentele la care vrei sa mergi? Daca da, este timpul sa treci la pasul urmator: sa-ti faci o colectie.

colectii

Ce poate contine o colectie? Orice vrei tu. Locurile unde iti place sa bei vin fiert. Filmele tale de actiune preferate. Muzica pe care iti place sa faci curat sau cea pe care o asculti cand conduci. Orasele pe care ti-ar placea sa le mai vizitezi odata. Practic, colectiile sunt niste liste personalizate, construite pe baza gusturilor si obiceiurilor tale.  

Exemple de colectii din redactia Metropotam


- Cristina P. are doua colectii in categoria locuri: ruoc! - o lista de baruri din Bucuresti unde se asculta rock - si happy food - restaurante cu mancare buna, arabeasca si orientala.
- Irina si-a facut o colectie de cafenele - cafea la chill, dar si doua de filme: doctori pe mana carora m-as lasa si junkie movies.
- Ioana are o colectie de formatii pe care ii place sa le asculte sambata dimineata, una de seriale pe care le-a vazut de la primul la ultimul episod si una de filme pe care le-ar revedea oricand.
- Dragos C. are si el o colectie de filme de revazut, dar si o colectie de baruri unde ii place sa iasa
- iar Gruia are o colectie de formatii indie romanesti.

Poti sa iti faci colectii in oricare din categoriile din profil: locuri (baruri, restaurante, teatre, parcuri, si asa mai departe), dar si tari sau orase, evenimente, formatii, videoclipuri, filme, actori sau videos.


Ce poti face cu colectiile?

Poti sa le recomanzi unui prieten. Spre exemplu, daca stii pe cineva care vrea o lista de filme SF bune, ii poti sa un link la colectia ta de filme SF. Daca ii place, poate sa iti dea like.


Cum iti faci colectii?

Probabil ca ai observat un tab nou in profilul tau, numit colectii. Daca dai click acolo, vei gasi un buton de Adauga colectie noua. Apasa-l. Apaaaasa-l!

colectii

In caseta, completeaza numele noii tale colectii:

colectii

Iar ea iti va aparea in dreapta butonului:

colectii


Daca dai click pe numele noii tale colectii, vei avea doua optiuni: fie alegi lucruri care exista deja in profilul tau, fie alegi din lista de locuri de pe Metropotam:

colectii

Din lista din profilul tau poti adauga orice in colectia ta dand click pe butonul din stanga sus:

colectii


Poti crea o colectie noua, sau poti folosi o colectie deja creata:colectii


Poti adauga direct din pagina evenimentului/filmului/formatiei/locului/clipului/actorului de pe Metropotam apasand butonul din dreapta jos:


colectii

E simplu. Tu ce colectii ai in profil?

Inca n-ai profil pe metropotam?

buton sau buton

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera