Am lansat profilul de Metropotam

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
De ceva timp prin redactia Metropotam se spune: "yey, am lansat profilul". Ca sa intelegi entuziasmul din spatele acestei afirmatii, trebuie sa iti spunem mai exact ce este acest profil de Metropotam si ce poti sa faci cu el.

In primul rand trebuie sa-ti spunem ca profilul este pentru animale urbane, acea specie care se uita la filme, asculta muzica si iese la o bere si o gustare in oras. In profil, toate aceste elemente se vor regasi sub numele tau (sau porecla) si vor sta acolo ca motiv de mandrie si de lauda in randul tuturor celor din ecosistemul urban.

O descriere pe scurt a profilului, alerta si voioasa gasesti in filmuletul de mai jos:


Daca ai profil de Metropotam o sa:

1. Spui aproape totul despre stilul tau de viata


Avem tot ce trebuie in materie de muzica, filme si locuri de iesit. De aici poti sa alegi ce ai vazut/ ce ai ascultat/pe unde ai fost si ce ti-a placut din toate astea. Pe tot ce dai click se va duce direct in profilul tau, fiecare la categoria lui.

profil de metropotam


2. Pui Bookmarks la tot ce conteaza


Pe langa lucrurile pe care le-ai facut deja exista si butonul de bookmark (Vreau sa merg / ascult / vad), un mod istet si simplu pentru a-ti face liste, To Do-s de cinefil, de plimbaret sau de meloman. Cum functioneaza sistemul de Bookmarks afli de aici.


3. Primesti recomandari pe placul tau


Tot pe ideea de "as avea chef de ceva, dar de ce anume?!", Metropotam face recomandari bazate pe gusturile tale. Astfel, afli noutati si poti sa gasesti multe lucruri tari. Despre sistemul de recomandari citesti mai multe aici.
4. Socializezi cu oameni noi si cu prietenii tai


Profilul este un spatiu de socializare. Aici poti sa cunosti oameni cu gusturi similare sau oameni de la care sa te inspiri cand vrei ceva nou, poti sa-ti urmaresti prietenii si sa-i lasi si pe ei sa vada care e agenda ta de animal urban. Mai multe, mai pe larg, aici.
5. Primesti Badge-uri


Am pus la copt si multe badge-uri simpatice, colorate care se inspira din gusturile tale. Despre asta, iti vorbim pe larg in articolul de aici
Profilul ne testeaza gusturile in materie de cultura urbana, aduce lucruri noi in peisaj, ne ajuta sa descoperim chestii tari, sa socializam, sa ne facem liste si sa ne dam mari. Asta se traduce prin: "this is the beginning of a beautiful friendship". Cum spuneam si la inceput, yey, am lansat profilul!

Inca mai ai intrebari? Urmareste sectiunea Tips and tricks.


Nu mai sta pe ganduri, fa-ti un profil de Metropotam. Daca ai deja cont pe platforma Metropotam, logheaza-te si completeaza-ti profilul.

buton buton
5 comentarii

Am lansat profilul de Metropotam
jonym6142
#1 -

jonym6142

hello, I am Jony works with is a trusted USA Online selling.
<a href=http://www.dreamsandreality.in/>dreamsandreality</a>

Am lansat profilul de Metropotam
jonym6142
#2 -

jonym6142
Thanks for sharing this post. I am looking for a post and content like this. I have read This and got good info for me. I hope you will share some Good content like this next time. dreamsandreality
Am lansat profilul de Metropotam
jonym6142
#3 -

jonym6142
Very nice patterns collection, I really like it, Very creative. Thanks a lot for sharing !! https://myassignmentmart.com/
Am lansat profilul de Metropotam
jonym6142
#4 -

jonym6142
Thanks for sharing this post. I am looking for a post and content like this. I have read This and got good info for me. I hope you will share some Good content like this next time. Matlab homework health
Am lansat profilul de Metropotam
jonym6142
#5 -

jonym6142

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera