Vama Veche in octombrie (2006)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Omul prevazator face vara sanie si iarna car si isi aranjeaza revelionul inca din septembrie. Nostalgicul se gandeste in prag de iarna la mare, plaja si Vama Veche. Si chiar da o tura de weekend pana acolo.

Vama Veche Vama Veche

Rasaritul l-am prins cum nu l-am mai vazut de 10 ani... fara tipenie de om in jur. Doar cateva potai latratoare care au inceput sa se gudure imediat si sa topaie fericite ca nu le arde nimeni un sut in coaste si le mai si scarpina dupa ureche.

Vama Veche Vama Veche
Lumina de inceput de zi si calmul de ceasca de ceai al marii erau inselatoare. Nu rezisti tentatiei sa te balacesti in valuri pana la genunchi insa te retragi spre sosetele uscate cu grimase de durere... Desi pare de lava topita, are temperatura numai buna pentru pinguini si ursi polari.

Vama Veche Vama Veche

Carciumile si barurile sunt ferecate - Ovidiu este inlantuit cu sarma ghimpata, toaletele sunt inchise cu lacat (sa nu iasa ceva de acolo, probabil), Bibi e baricadat, totul e impachetat si stivuit... Pe sosea trece spre 2 Mai o caruta cu vreo 20 de bancute de lemn, in asteptarea gerurilor de iarna probabil.

Vama Veche Vama Veche

2 Mai nu e nici el mai viu... cele 2-3 terase care nu au intrat in hibernare sunt populate doar de cativa tarani sau muncitori care au venit sa se incalzeasca la o vodca inainte de lucru.

Epava zace stoic, din ce in ce mai macinata de valuri ... oare cand o sa dispara complet? (Update: in vara 2009)

Vama Veche Vama Veche
E pustiu in Vama... e asa cum n-o sa mai fie niciodata vara - linistea de la capatul pamantului.Vama veche-Calul din Marlboro


uita-te la fotografii in galerieNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera