Vaduz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cu doar 5000 de locuitori, Vaduz este capitala mica si pricajita a Lichstenstein-ului. Intr-o jumatate de zi poti sa vizitezi tot ce este de vizitat si sa mai si servesti un pranz de influenta austriaca in piata centrala a orasului. Nu-i de recomandat sa petreci noaptea in Vaduz daca ai locatii incredibile precum muntii Traisenberg sau Maldun in apropiere.

Dar daca tot am ajuns in Lichtenstein (care nici macar nu este cel mai mare oras din tara, Schaan e putin mai mare) se poate vizita Castelul Printului care atarna peste un deal deasupra orasului si de aici poti sa surprinzi o panorama destul de frumoasa a intregului taram. Alte cladiri notabile sunt Catedrala Sf. Florin si Primaria.

Vaduz este traversat de raul Rin si de pe malurile sale se vad muntii care inconjoara orasul, prin urmare o plimbare de-a lungul sau este de recomandat. Viata de noapte nu este foarte activa, dar poti sa traversezi pana in Schaan unde ai mai multe puburi si restaurante. Magazine de suverniruri se gasesc in centrul Vaduzului dar majoritatea vand maruntisuri ieftine cu stema tarii pe ele.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera