Hamburg

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Hamburg este orice numai un orasel provincial nu. E un centru economic incredibil de prosper si daca ne permiti sa-l antropormfizam si sa-i agatam o personalitate umana, Haumburg este unchiul bogat care vine in vizita de doua ori pe an si-ti aduce jucarii. Este al doilea oras ca marime din Germania cu 1 640 000 de locuitori si unul dintre cele mai importante porturi europene. Hamburg are o lunga traditie mercantila si stema orasului il prezinta drept "Poarta spre restul lumii".

In oras sunt numeroase zone de shopping si de entertainment. In jurul garii centrale, intre strazile Spitaler Straße si Mönckebergstraße, este o zona dedicata shoppingului.  Pentru atractii ceva mai educationale, turistii se indreapta spre zona portuara unde pot sa petreaca timp in Temnita din Hamburg unde se prezinta "latura intunecata" a orasului de pe vremuri. Tot aici se gaseste Miniatur Wonderland, cel mai mare traseu de trenulete de jucarie din lume.

Hamburg este de asemenea mandrul posesor al unui District Rosu, asemanator cu cel din Amsterdam. Se numeste Reeperbahn si se afla in cartierul Saint Pauli. Aici vei gasi de toate pentru micul pervers din tine, de la fete/baieti cu care sa te distrezi, la tot felul de jucarii sexuale vandute intr-unul din numeroasele sex shopuri din zona. Dupa cum am spus, Hamburg este un oras bogat unde se fac bani si nu cred ca trebuie sa-ti spunem noi ca sex sells. :)Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera