Watumi festival si fringe - prima zi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
In Brasov au inceput manifestarile culturale la Watumi, expozitii de pictura si fotografie, teatru, muzica si jonglerii, alaturi de artizani si workshop-uri de grafica.

Watumi Festival & Fringe Watumi Festival & Fringe

Festivatile au debutat cu o parada, de la Parcul Central pana la Piata Sfatului, la care au participat masini vechi, oameni in costume de epoca, skateri si bikeri cu baloane in brate. Rolul lor a fost de a da startul la festivitati si de a impartasi bucuria cetatenilor.

Watumi Festival & Fringe Watumi Festival & Fringe
Watumi Festival & Fringe Watumi Festival & Fringe

Parada s-a terminat in Piata Sfatului, unde dupa discursul organizatorilor, in care s-au anuntat principalele activitati din cadrul festivalului s-a dat drumul la baloane, mai mult spre fericirea celor mici.

Watumi Festival & Fringe Watumi Festival & Fringe

Pana duminica, in oras vor veni peste 250 de artisti, se vor sustine 35 de spectacole de teatru si 30 de concerte. In seara aceasta va concerta Paula Seling la Sala Olimpia, urmand ca in zilele urmatoare sa urce pe scena Suie Paparude, The Amsterdams, The Pixels si Mes Quins. Artistii artizani pot fi gasiti pe strada Politehnicii, la Teatru Dramatic sunt deschise cele mai multe expozitii de grafica si pictura, iar pe Aleea de sub Tampa se tin workshop-uri de grafica, gravura, banda desenata si jonglerie.

Fie ca te duci la teatru, fie ca doar te plimbi pe strazile din centrul vechi vei da peste ceva interesant, poate o expozitie foto in strada, un spectacol pirotehnic sau proiectii video.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera