Watumi 2009 : S-a incheiat inscrierea artistilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Watumi Festival & Fringe este primul festival care introduce notiunea de „Fringe” in Romania si care promoveaza arta in toate formele ei. Inscrierile online ale artistilor la Watumi Festival & Fringe s-au incheiat, programul WFF contorizand peste 250 de artisti participanti in cele 2 sectiuni. Noutatea oferita a fost participarea libera si neingradita a acestora la sectiunea Fringe.

Cele mai multe manifestari artistice vor fi din aria spectacolelor de teatru, a concertelor de muzica live si a expozitiilor de arte plastice. Cei prezenti vor putea viziona peste 30 de spectacole de teatru, printre care si multipremiatul „Doodri Doodri” al companiei Changpa din Coreea de Sud.

watumi

Printre celelalte spectacole se mai numara: „Jurnalul unui nebun”, o reprezentatie a Teatrului Antalya Bolge din Turcia, spectacole de improvizatie cu Improvisneyland, spectacolul „3 Nopți cu Madox” de Matei Visniec si lista continua.

Timp de 5 zile, cat va dura festivalul, vor concerta live trupe precum: The Amsterdams, Suie Paparude, Blazzaj, Pixels, Mes Quins, Ted Zepi, Rain District, Van Cramp, The Others, La Familia Rustika sau Astorpia Tango Quintet.

Expozitiile de arta plastica si fotografie precum si proiectiile de filme se vor desfasura pe intreaga durata a festivalului. Strazile Brasovului vor fi populate de artisti care isi vor expune si vinde lucrarile in targul de handmade. De asemenea, la WFF vor fi si numeroase activitati pentru copii, menite sa le dezvolte acestora creativitatea si imaginatia, dar si multe alte evenimente de strada.

Scopul acestui festival este apropierea artistilor de public si tocmai din acest motiv, acestia propun si o serie de workshopuri si activitati interactive cu acces gratuit, pentru a le impartasi celor interesați, din secretele si „culisele” ce stau la baza creatiei lor.Watumi Festival & Fringe ofera publicului sau atat evenimente cu acces liber cat si pe baza de bilete, ce vor putea fi achizitionate la fata locului.

Asadar, in perioada 22 - 26 iulie, se anunta cateva zile interesante si interactive :) Voi mergeti?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera