Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Gura Portitei, un loc de poveste, departe de forfota citadina si dialogurile obscene din traficul exasperant, este o alegere inspirata pentru cei care-si doresc zile cu liniste si carora le place sa simta mereu nisipul sub picioare.

Dupa o excursie de trei zile in aceasta parte a Deltei, orice alta plaja, chiar si cea din Corbu sau 2 Mai pare inghesuita si nesigura. Desi in timpul vizitei noastre erau mai putini turisti la casutele aliniate cuminiti pe plaja si imbracate in stuf, stim ca in lunile iulie si august chiar si Gura Portitei se umple de vizitatori.

Gura Portitei Gura Portitei Gura Portitei Gura Portitei
Gura Portitei Gura Portitei

Citeste continuarea pe MetropoTravel! Intra pe Metropotravel.ro pentru mai multe recomandari de calatorie, idei si locuri unde sa-ti faci vacanta.
travel5 comentarii

Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei
Marcel Adamu
#1 -

asa, futeti tot.

scoateti si un poster cu "Hai cu noi la gura Portitei". Si va mai plangeti ca "s-a stricat Vam Veche". Nu "s-a" ci "ati".

Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei
Dan
#2 -

Dar mancarea?

Cat e mancarea? Ca stiu ca nu ai voie sa vii cu papa la tine...

Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei
Alice
#3 -

Adica 2 Mai in zilele lui bune de pe vremuri...

Pustiu, liniste pentru carti, inot si peste. Exact 2 Mai inainte de...capitalism:))

Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei
iulia
#4 -

dan,

ai voie sa vii cu mancarea si bautura dupa tine, nu te cauta nimeni in sacose si nu o sa-ti impuna nimeni sa mananci la resaurant. Pestele se ridica de la 16 lei , cartofii prajiti cam 6 lei, o pizza simpla tot 16 lei. Dar nu te incurca la mancare, sunt multe de facut ...o sa uiti de foame:)

Vacanta in tihna la paradisul Gura Portitei
delia
#5 -

Comentariu nou

"Pustiu, liniste pentru carti, inot si peste. Exact 2 Mai inainte de...capitalism:))"
frumos de tot
Tocmai ce am citit normele de conduita de pe site-ul oficial, mai cu seama art.3 plus alte chestiuni legate de gura portitei. Imi place idee de a nu avea parte de manele, de imbuibati cu mici, de gunoaie lasate de toti nesimtitii. Dar.. manele nemanele, ideea de a ti se interzice, de a ti se impune ce muzica sa asculti, nu mi se pare in regula. Apoi faza cu mancarea.. io inteleg sa nu se faca tiganie cu grataresi fumaraie, inteleg ca trebuie sa se respecte anumite limite de bun simt pentru care intr-o tara normala poate nici nu ar trebui regulemente si norme de conduita, inteleg ca la noi bunul simt nu vine de la sine ci uneori trebuie impus.
Am citit ca au acolo de toate pentru toti, de la aparate de fitness si diverse alte conditii, pana la pescuit, plimbari pe canalele dunarii etc.insa, foarte curios, chiar in mijlocul naturii pare a lipsi senzatia de firesc sau de libertate. Normele acelea pentru inapoiati mintal de pe situl oficial si restul chestiilor pe care le-am citit, mie una nu-mi ispira ideea de respect fata de natura. Sper sa ma insel si exagerez si ca cei care au statiunea nu sunt niste exploatatori de doi bani, iar senzatia de aparenta sa fie un fel de pret pe care trebuie sa-l platim ca sa nu trebuiasca sa ne punem prosoapele in nesimtirea altora. A! si inca ceva.. taxa 5 ron/zi/animal? Nu numai ca mi se pare penibil din start chestia cu "se permite aceesul cu animale" de parca zona nu e plina toata de diferite specii de animale dar si taxa??

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera