Top 9 filme "de plaja"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Toata lumea vrea la plaja. Dar daca nu poti sa ajungi pana acolo atunci macar poti sa-ti clatesti ochii cu cateva filme in care actiunea are loc pe o plaja, mai ingrijita sau mai pustie. Iata cateva dintre preferatele noastre.

Point Break - In acest film de actiune clasic al anilor '90, Patrick Swayze trebuie sa-l invete pe Neo sa danseze. Scuze, am confundat cu Dirty Dancing. Trebuie sa-l invete sa faca surf. Point Break iti serveste o portie din filosofia "vietii extreme" si destula actiune ca sa ajunga sa fie parodiat aproape 20 de ani mai tarziu in Hot Fuzz.Cast Away
- Tom Hanks naufragiaza pe o insula pustie si singurul sau partener de discutie este mingea Wilson. Tot zic ca ar fi trebuit sa castige un Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. Mingea, nu Tom Hanks.

BD la munte si la mare
- Din nefericire pentru noi cei care traiesc in prezent, litoralul romanesc arata mult mai bine in anii '70 decat acum.

Plaja
- Leonardo DiCaprio se afla in cautarea plajei perfecte. Ii intelegem pe deplin aceasta dorinta,d at fiind ca am mers in ultimii ani in Vama Veche si ne sperie ce e acolo.

Laguna Albastra - Cred ca asta era de fapt plaja pe care o cauta Leonardo DiCaprio, atat doar ca in loc de traficanti de droguri vine la pachet cu canibali. In ciuda acestei neplaceri, ramane un loc bun de vizitat.

Surf's Up si Madagascar - Filmele de animatie sunt reprezentate cu brio in topul nostru de catre aceste doua perle ale anilor trecuti. Amandoua destul de amuzante, poate Madagascar sta mai bine la capitolul animatie.Splash - Un film cu sirene dintr-o vreme a inocentei. Anii '80. Este de asemenea al doilea film cu Tom Hanks din lista. Probabil ca-i place mult la plaja.

Jaws - Cel mai grav lucru care mi s-a intamplat la mare a fost sa calc pe o scoica si sa ma urmareasca vanzatorii de namol. Dupa cum aflam din Jaws, se putea si mai rau.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera