SummerJam 2009 @ Vama Veche

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca in perioada 23-26 iulie nu o sa fiti nici la Coke Live, nici la Festivalul de la Sighisoara, dar totusi vreti sa mergeti undeva, atunci nu va ramane decat Summerjam 2009. Acesta este un festival dedicat muzicii hip-hop si reggae, organizat de Hades Events si Jah Army Events la Vama Veche.

SummerJam revine dupa un an de pauza intr-un format si o locatie noua. Organizatorii promit 4 zile de muzica buna si distractie pe malul marii, concerte si dj seturi de hip-hop, reggae sau dancehall, lineup-ul avand in total peste 20 de artisti si formatii.

Astfel, amatori ai genului, aflati ca la acest eveniment vor lua parte unii dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului, cum ar fi : Raku, Veritasaga, Maximilian & Agresiv sau Funktastiks. In acelasi timp, lineup-ul Summerjam ‘09 include si artisti de peste granitele Romaniei precum: Root Souljah (live band/Bulgaria), Jahmmi Youth (mc/ Bulgaria), Green Vibe Crew [Keumart & Mr. Ivo] (band/ Elvetia).

 summerjam

Pretul unui abonament (valabil pentru cele 4 zile de festival) este de 60 lei. In cazul in care vreti sa va cumparati bilet la intrare, preturile sunt urmatoarele : 30 lei (vineri, sambata, duminica) si 10 lei (joi) . De asemenea, biletele se pot procura din data de 19.06.2009, de la Club Goblin Bucuresti sau Goblin’N 'Gulag Vama Veche (vineri, sambata, duminica).
Cei care nu puteti ajunge la locatiile de mai sus, dati un click aici pentru detalii.

Iata si lineup-ul complet:

RAKU
ROOT SOULJAH
MAXIMILIAN & AGRESIV
NIMENI ALTU’
VERITASAGA
FUNKTASTICS
ZEPPELIN
GREEN VIBE CREW
JAHMMI YOUTH
ZAFAYAH
CUMICU
AXES
SHY BEATZ
DJ UNDOO
DJ SKID
DJ GRAND
DJ NEMO
DJ LIMUN
BAZOOKA JOE
TRUTH
CHESARION
SELECTA B.
RAIZAH
ROOTS AGAIN

Asadar, ce ziceti, va bagati? :)

Sursa: aici 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera